Takut Nak Ke Toilet? - Dayang Deno

25.6.12

Takut Nak Ke Toilet?

 http://www.emocutez.com

Selamat malam semua :)

Pernah tak korang rasa takut nak ke toilet...? rasa nak "membuang" tapi sebab takut punya pasal terus tak jadi nak ke toilet.....

  

Sebab apa takut ke toilet? hmmmm.....

Takut kena sakat dek hantu..sebabnya baru je lepas tengok cerita hantu.. pukul 2pagi pulak tu..

Takut kena marah dengan cikgu.. biasanya waktu exam.. bukan apa. setiap 5 minit muka korang je yang keluar dewan exam!

Takut kena marah dengan driver bas.. baru 10 minit jalan dah mintak berhenti sebab nak ke toilet.. bila nak sampai on time kan...

Takut kena marah dengan orang belakang masa tengok wayang.

Takut lipas.. jangankan korang.. deno pun takut nak ke toilet kalau ada "benda" ni.... muahahaha!!



p/s: zaman budak-budak deno takut nak ke toilet sebab selalu tengok citer Child Play
       terbayang anak patung hidup tu.... huhu.. :p

9 comments:

  1. heheh, sejujurnya.... memang ada..aha malu plak nak mengaku..keh3..

    ReplyDelete
  2. saya tag awak kat entry ni...harap2 singgah ye.....http://eimah2328.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html

    ReplyDelete
  3. Dik..ko takut chucky dlm Child Play eh?samo la aku masa kecik2 sekolah rendah takut wooo citer neh..

    dik...cube tengok kat bawah ni

    http://www.babaharin.blogspot.com/2012/06/top-5-female-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Haha!! Choki dulu slalu kena teman abg Choki gi toilet.Die plak yg takut T___T"

    ReplyDelete
  5. akak pernah gak takut zaman kecik2 dulu tp lupa plak sbb apa.. hihii

    ReplyDelete
  6. dengan gelinye sbb de shit dlm tu

    ReplyDelete
  7. takut kena marah dgn driver bus. true true sgt. nanti kena marah sbb lmbat. then bila naik bas terus jadi center of attention. ackk >_<

    ReplyDelete