Art Trade From Azzah :) - Dayang Deno

26.7.12

Art Trade From Azzah :)

Selamat awal pagi semua :)

Emm... da 4 hari tak ke sini.. rindu! hihik :) okeh, sebenarnya deno nak tunjuk art dari azzah untuk deno... hari tu kan, deno join art trade with azzah.. ingat tak?

deno punya art trade biasa je, azzah punya beri kat deno.. tersangatlah comel dan cantik sampai terlompat deno di pagi-pagi buta waktu orang sedang membuta ni.. hihi ^_^

jom tengok!
  

  


haaaa..... cantik kan? cantik kan? sememangnya super duper awesome!

sweet sangat doodle bunga dan budak perempuan kat atas ni... bunga tu mengingat deno time deno di wad.. kakak deno empat orang tu .. (kaklong, kakngah,kakObi, kakNa) selalu bawak bunga kat deno..... indahnya kenangan tu.... :)

TERIMA KASIH  azzah... deno suka sangat! love ya....!^_^




p/s: deno punya biasa tapi azzah bagi sangat cantik... sori azzah


3 comments: