Segmen deno

Bloglist DayangDeno

July 06, 2012,45 Comments

http://www.emocutez.com
sticky post
scroll down for new entry :)

Hai semua :) emm.. dah 5 bulan bloglist deno tak bertukar.. jadi rasa nak buat bloglist baru la... emmm...nak jadi bloglist deno tak? jom buat ni...

tajuk entry Bloglist DayangDeno
buat entry tentang blog deno.. komen, kutuk, kritik blog deno.. ringkas pun takpe :)
letak link kat ruang komen (SLE supporters) ya...


p/s: melekat sehingga  5/7/2012 @ 11:59pm dan bloglist baru ni akan kekal sampai awal tahun depan.. nanti boleh la selalu ke blog korang.. first time deno buat macam ni..biasanya deno pilih saja.. hikhik.. ada orang  ke nak jadi bloglist deno? hihi:p 

You Might Also Like

45 comments:

  1. Mesti ramai yang akan menyokong Deno, InsyaAllah.

    ReplyDelete
  2. assalammualaikum. saya join..
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  3. http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  4. join http://opahandkerchief.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  5. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  6. esoklah ary wat entry^^
    nak tito,,..
    nite^^

    ReplyDelete
  7. nk join jgk nnti la...cam bez je..hikhik

    ReplyDelete
  8. saya join :)

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  9. jomlah tukar link kat bloglist >.<

    ReplyDelete
  10. my join :)

    http://shelittlesunshine.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. assalam deno..

    akak dah letak blog deno kat bloglist akak. :)

    ReplyDelete
  12. *saya dari blog cik Lulu.. salam kenal :)

    ReplyDelete
  13. http://adia-lutadizaf.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayang-deno.html

    kitty join!!be strong dear deno :)

    ReplyDelete
  14. ary support^^

    http://arisyalee.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  15. Deno sayang, Ety join. thanks for inviting.

    stay strong dear. you have a lot of supporters :)

    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  16. nak joinnn

    http://www.nieyxzha.com/2012/07/bloglist-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  17. Salam..hi dear...sis join skali..
    http://ciksaracomot.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-dayangdeno-by.html

    ReplyDelete
  18. Shawal join!!

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    :)

    ReplyDelete
  19. semoga berjaya...

    waalid dtg ziarah dan folo sini...^_^

    Waalid New Post : Wasiat Assyahid Abdullah Azzam

    ReplyDelete
  20. nak join...^_^

    http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum :))saya join

    http://tykasyazwani.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  22. saya join ^^
    http://jurnalichafidelis.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  23. 5/7 tutup ea?? esok sy wat entry ea..thanks invite..nnt sy join ^^
    b4 dat, come visit here http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/hadiah-misteri-untuk-alynn.html

    ReplyDelete
  24. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  25. ala deno...teringin juga akak nk join, tp tak berkesempatan nak tulis entry la, seminggu ni mmg super bz di sekolah..balik malam mestilah dh super penat... tp tak pe blog deno ni akak akan sentiasa jengok ye... support deno..!

    ReplyDelete
  26. good luck deno :D harap2 ramai yg join , hehe

    ReplyDelete
  27. http://scorpiogurwl.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum Deno..
    NAL join jugak yer,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    Thanks sebab jemput :)

    ReplyDelete
  29. datang daripada blog NAL.. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  30. akak join gak ek,,;)

    http://missina08.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  31. DENO !! YANA JOIN NI --->

    http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    SORRY KALAU ENTRY TAK MENARIK HATI DENO , huhu:)

    ReplyDelete
  32. Adeh tak sempat nak menjoin..eheheh. takpe lah bagi peluang pada orang lain pulak..

    ReplyDelete
  33. InsyaAllah jika ada kelapangan masa terluang... Saya akan cuba usahakan untuk join..

    ReplyDelete
  34. harap-harap masih sempat nk join..:)
    http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  35. Hahah. Nyatanya memang aku tak dapat nak mencalonkan diri pada Pilihan Raya Umum Blog Deno ni. Kali pertama datang, nak komen apapun aku tak tau. Tak sangka aku orang buat bloglist pilih atas contest. Heheh. ^_^

    ReplyDelete
  36. Akak join jugaklah...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. Wauuuuuuuuu...ramainya yg nk , nanti penuh saratlah bloglist dik Deno, satu perkembangan yg sgt baik. Saya dah lama join...

    ReplyDelete
  38. Assalammualaikum adik..akak join..yang lain pun bleh turut serta follow blog saya..

    http://sheisjaz.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  39. sorry lambat sehari...harap sempat lagi..alynn support deno! :D

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

    ReplyDelete