Dah Jumpa! - Dayang Deno

1.8.12

Dah Jumpa!

Selamat malam semua :)

Deno baru balik buat keje dengan kawan2 sekelas, pergi rumah diaorang tadi..

perghhh.. punya la banyak kena buat.. yang deno buat ni project FAR360 yang untuk final sem ni.. semuanya merangkumi yang deno belajar dari sem1 hingga sem6 sekarang ni... struggle kena perah otak nak recall balik yang lama-lama.. haish!

agrhhh seksanya nak buat ni!. ada Cost Accounting, Financial Accounting, Financial Manangement, Auditing dan Tax! punya la banyak! nasib baik grouping... kalau tak mati keras deno sorang2... hihik.. :p

  

still tak siap.. esok sambung balik.. pening kalau buat tnon-stop. nombor kalau tak sampai juta-juta tak sah!  sampaikan deno nampak nombor2 tu macam berjoget dan menari-nari! hihik... pening terlalu banyak nombor, semuanya kira kira dan kira.. adehhhh:p

yang hepinya deno punya kertas yang hilang tu dah jumpa! rupa-rupanya kat rumah kawan! patut la deno pelik macam tu je hilang.. ingat orang bunian dah amik... hehe...




p/s: saya budak tak minat accounting tapi amik accounting


8 comments:

  1. selalunya yang tak minat tu la akan jadi orang paling pakar... Hehehe belajar rajin rajin k

    ReplyDelete
  2. Dayang kuatkan semangat! Moga berjaya habiskan final semester. Amin!!!

    ReplyDelete
  3. Good luck Kak deno... :D
    All the best..

    ReplyDelete
  4. wah..nk jawapan 360? ;p

    ReplyDelete