Demam - Dayang Deno

26.7.12

Demam

Selamat awal pagi semua :)

Entry kedua awal pagi.. sebenarnya hari ni deno demam, entah mungkin sebab kena panas..

ceritanya deno ke hospital dalam pukul 3 petang untuk ambil stok ubat.. ubat dah tinggal ciput, bulan depan baru jumpa doktor.. on the way balik abah singgah ke bazar ramadhan.. mulanya abah tak bagi ikut sebab panas.

hihi.. cuaca panas tapi nak ikut jugak.. bukan apa, excited tengok banyak makanan.. jadi bermandikan panas la deno ni... balik je rumah badan dah panas.. rasa tak bermaya...


rupa-rupanya demam... sangat tak larat, takde tenaga.. adam khaleef ajak main pun tak larat... deno bangun tengok dah pukul 11.. terus la buat CAPD.. 

rasa tak larat tapi nak sambung study la..  ahad ini ada common test.. risau betul.. harap demam tak lama.. :)


p/s: maaf sangat2 sebab belum sempat balas jejak korang.. free2 deno pegi eh? sori.. deno sekarang baru nak makan penadol... fuuuu ~


12 comments:

  1. tu la...degil..main panas lagi..hehehe..semoga cepat sembuh ye..;)

    ReplyDelete
  2. be strong dear :)
    take care taw.. sakit tuu ujian ALLAH. ALLAH sayang deno taw :)

    ReplyDelete
  3. ala siannya dia...dugaan bulan puasa ni, deno banyakkan berehat ye..smoga cepat baik demam ni.

    ReplyDelete
  4. eh Deno demam ea..makan ubat tu , slmt berpuasa deno.

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Semoga cepat kebah demam ye..

    ReplyDelete
  6. ala..siannya dia demam pula..moga cepat sembuh ye dik :)

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh kawan:)

    ReplyDelete
  8. doakan semoge cepat sembuh demam..

    ReplyDelete
  9. jgn pk pape deno

    moge cpt smbuh k

    ReplyDelete