Harry Potter - Dayang Deno

7.7.12

Harry Potter

Selamat malam semua :)

Baru sekarang dapat rehat.. nanti deno cerita eh.. sekarang deno tengok filem Harry Potter di tv2. Malam ni Harry Potter and The Sorcerer's Stone! Potter yang first dan masih kecil... comel sangat!

deno minat Harry sebelum dibuat filem lagi, sebelum tu kan just ada novel by JK Rowling.. deno just ada dua buah buku Harry Potter.. yang lain belum beli.. mahal tuuu.... tapi deno perefer tengok filem sebab lagi best rasanya.. boleh tengok wizard tu buat macam-macam... hilang la, terbang, bertukar dan banyak lagi! hikhik :)

seronoknya kalau deno pun tahu magis! mana tahu deno boleh sembuhkan SLE dalam badan deno ni kan? berangan... lalalalala....

deno love Harry Potter, Ron Waesley dan Hermione Granger

 

  

 


p/s: mood "ohh harry..!!!"




11 comments:

  1. hehehe....suka gak tgk harry potter nii

    ReplyDelete
  2. buku lagi bes, sebab banyak cerita die tak tunjuk dalam filem..hehehehe..

    ReplyDelete
  3. wahh !! Wieya pun suka jugakk... haha . rasa nak jadi watak dalam movie tu aje . best ! " Wingardium Laviosa " . haha ..

    ReplyDelete
  4. aaa... aku pun.. fanatik giler.. uhuhuh

    ReplyDelete
  5. sy pun suka tengok harry potter, mase kecik2 dia comel, dah besar pun boleh tahan hensem, heheee :D

    ReplyDelete
  6. best..raihan tgk jugak td. walaupun dah pernah tgk. ^^

    ReplyDelete
  7. Finas peminat cite Harry Potter .. Best gile .. hehe :D :D

    ReplyDelete
  8. akak xtgk pun cite ni.. so, xtau kisah dia ttg apa.. :-)

    ReplyDelete
  9. akak memang layan citer nie...dari awal hingga akhir ...memang seronok ceritanya...

    ReplyDelete
  10. feveret dari harry potter masa kecil..sampai skrg pun layan lagi.hehe
    me love harry too..^_^

    ReplyDelete