Mega Giveaway By Cik Fie, Anisah Dan Aiman - Dayang Deno

1.8.12

Mega Giveaway By Cik Fie, Anisah Dan Aiman

Selamat tengahari semua :)

Deno nak join GA hari ni! :)

biasanya GA ni kan syaratnya punya la banyak nak kena takan tu tekan ni, buat tu buat ni.. ada sampai berbelas syarat! tapi GA ni syaratnya tak banyak dan simple..  yang bestnya ada hadiah kamera LOMO! :)hihik

click banner kalau nak join sama^^

haaa... hadiahnya bukan kamera je.. 
ada hadiah lain jugak tau
so apa kata kita join ramai2?
JOM! :)


p/s: first time join GA^^



4 comments:

  1. Wow..macam menarik je..hehehe

    ReplyDelete
  2. rajinnya join GA..good luck!!

    ReplyDelete
  3. Same Contest !!!!

    Done FOLLOW !!
    Jemput2 ke blog sy dan jangan lupa follow n like fb page. ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/tambah-follower-blog-anda.html

    ReplyDelete