My first gif :) - Dayang Deno

10.7.12

My first gif :)

Selamat malam semua :)


Apa khabar hari ini? maaf ya semenjak dua menjak dan bermenjak ni kan deno sibuk dengan assignment.. nak guling lama-lama kat blog korang pun tak boleh... tapi sekarang deno free sikit lepas siap assignment costing dari puan linda.. 

online je terus bukak blog azzah sebab semalam azzah beritahu nak share tutor gif... sepanjang deno blogging kan, tak pernah buat gif.. tak pandai! baca pun tak faham sangat...

tapi azzah buat tutor yang simple dah mudah faham! suka sangat! kalau doodle yang bergerak-gerak kan comel... jadi deno cuba la...

dan hasilnya.......

tadaaaa!!!


yes! berjaya!!!
tapi simple sahaja sebab deno baru lagi.. hihik :)
apa kata korang cuba buat? jom ramai-ramai ke blog azzah



p/s: terima kasih azzah! :)



13 comments: