Pengasuh Tak Berbayar - Dayang Deno

7.7.12

Pengasuh Tak Berbayar

Selamat pagi semua :)

muka cikcu bambam kesan steroid! T_T

Hari ini agak busy sebab deno jadi pengasuh tak berbayar untuk 4 hari! hihik :p

mama dan papa adam khaleef outstation selama 4 hari.. tapi kali ni di luar malaysia iaitu di Vietnam. awal pagi tadi ke sana.. adam kheleef bangun pun tak jumpa mama dan papa dia.. 6.30pagi diaorang dah ke airport.

 jadi jadual deno padat la untuk 4 hari ni.. nak berblogging lama-lama pun tak boleh.. adam dah macam semut, kat mana deno ada, kat situ di ada.. yang geramnya, nak pegi toilet pun nak ikut! siap nangis tadi bila cikcu masuk toilet.. geram btol!

satu hari ini pun melayan adam.. nak warna, nak lukis, nak main, nak buang air, nak mandi, nak makan, nak tengok tv pun nak deno ada sebelah dia... adehhh... penat pun penat la.. sayang punya pasal.. hihik :)



p/s: petang tadi bawa adam ke pantai.. suka adam dapat main pasir pantai.. cikcu pun join sekali.. harharhar :p




psst2, kalau rajin tulun deno klik sini eh.. tenkiu tenkiu! :)

22 comments:

  1. Adam comel :) cam chinese look . hehe

    ReplyDelete
  2. wah..comel betul..

    p/s : http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/islamic-cinta-sejati.html

    ReplyDelete
  3. comelnyaa Adam. Deno pun :D

    ReplyDelete
  4. biase lah tu jadi bibik. hihi:p

    ReplyDelete
  5. putihnya dak tuh cm cina...

    ReplyDelete
  6. jadi babysitter plak ye..hehe..jemput baca http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/double-happy.html

    ReplyDelete
  7. muka sama je ngan cikcu dia..

    ReplyDelete
  8. wah comelnye yang belah kiri tu.ehheheheh putih

    ReplyDelete
  9. alolo..hensem boy la dia.. senyum lebar eh sebelah cikcu kesayangan.. 4 hari duduk dengan cikcu adam buli cikcu tau.. hehe :P

    ReplyDelete
  10. Untungnya Adam ada Cikcu yg bertanggung jawab...Nanti kalau Cikcu ada anak sendiri mudahlah dah ada pengalaman menjaga budak...

    ReplyDelete
  11. Adam comel gileeeeee XD 'CIKCU' die pun x kurg nye :-D

    ReplyDelete
  12. oooo deno jd baby sitter lah ni.. best gak kan melayan karenah budak2 ni :-)

    ReplyDelete
  13. alolor manja ngan cikcu dia mana2 cikcu pg nak ikut ek..hehe..

    ReplyDelete
  14. So cute adam,,,buat mata cengitu lagi.. cute

    ReplyDelete
  15. comelnya adam...cam anak china jer hihihi

    ReplyDelete
  16. macam anak buah saya juga kak deno.nak warna, nak lukis, nak main, nak buang air, nak mandi, nak makan, nak tengok tv pun nak saya ada sebelah dia.

    ReplyDelete