Sementara Waktu... - Dayang Deno

18.7.12

Sementara Waktu...

Selamat malam semua :)

entry laju2
jom rehat sekejap sambil makan pau :)

p/s: dua tiga minggu ni deno sangat busy.. mungkin blog ini akan jarang ber'update' buat sementara waktu... final sem ini sangat memenatkan dan deno memang kena struggle.. doakan deno kekal sihat dan berjaya menamatkan final sem ni ya... insyaallah nanti kita jumpa lagi eh? banyak perkara deno nak kongsi ngan korang.. :)


12 comments:

  1. jangan lupa jaga kesihatan tau..:P

    ReplyDelete
  2. Harap Deno sihat menghadapi ujian ye.

    ReplyDelete
  3. yerp..!

    moga deno kekal sihat dan diberi kekuatan untuk menghabiskan study ni..

    sikit je lagi.. chayokk..!

    ReplyDelete
  4. yerp..!

    moga deno kekal sihat dan diberi kekuatan untuk menghabiskan study ni..

    sikit je lagi.. chayokk..!

    ReplyDelete
  5. wish u luck in exam :D. dh free nanti bole update blog.

    ReplyDelete
  6. good luck deno n take care..^^

    ReplyDelete
  7. Waaaah..Final sem eh? Biasa la tu.Final projek la..Tu la ni la..Hehe..G'luck Miss Deno! XD

    ReplyDelete
  8. OH, Gud Luck unruk FinaL Kak Deno :)

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya deno :) Hope semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete