Biskut - Dayang Deno

8.8.12

Biskut

Selamat pagi semua :)

Biasanya kan, bila deno tidur agak lewat.. tentu perut rasa lapar... dan bila lapar deno akan cari biskut untuk isi perut! dan biskut kegemaran deno ialah biskut jacobs!

sangat sedap bila makan biskut jacobs yang dicicah dengan milo panas atau teh o panas! agak kenyang bila makan biskut sampai 5 keping.. hihik :)

 

kadang2 deno makan biskut cicah milo pekat, jadi macam cicah chocolate panas la.. milo pekat tu sangat sedap bila dimakan bersama biskut..

banyak cara nak makan biskut, buat sandwich biskut pun boleh.. pernah buat tak? bahan senang je.. cheese slice, tomato dan salad.. 

potong kecil dan nipis, susun cheese, tomato dan salad atas biskut kemudian letak sedikit sos cili dan mayonis.. lastly tutup semua bahan tadi dengan sekeping biskut lagi.. macam sandwich roti tapi guna biskut! krup2 bila kita makan.... cubalah! :)


p/s: biskut chipsmore pun sedap! ^^

19 comments:

  1. akak pun suka biskut jacob.. mmg sentiasa ada jer setin kat rumah ni.. :) akak suka yg hi fiber..

    ReplyDelete
  2. kalau lapar tengah2 mlm mmg biskut cicah air teh la jawapnya..sedap!

    ReplyDelete
  3. jacobs sedap... Tp klu mkn, sangkut kt celah gigi... Hehe

    ReplyDelete
  4. Saya pon suke makan biskut jacobs dgn jem strawberry. Sedap yang amat. (^_^)

    ReplyDelete
  5. baru pagi tadir sahur biskut dengan milo.. pastu roti dgn kari.. hehee~

    ReplyDelete
  6. biskut jacob yg baru tu
    wheat semue tu
    memg delicious

    ReplyDelete
  7. akak makan biskut tawar je kalau tengah2 malam..tapi kalau rajin siap dengan nasik bagai..hahhaah

    ReplyDelete
  8. td makan mihun

    tp skng da lapa

    #perut gajah kot iffah ni

    ReplyDelete
  9. sandwich biskut?tak pernah bt lg..nnt tak hancur ke?kna try dlu ni bru tahu :)

    ReplyDelete
  10. kekdah biskut sandwich tu amat la popular masa akak kat hostel dulu dik..mmg sedap >_<

    ReplyDelete
  11. macam best je.. akak xpnh try lg ni.. nanti nak try la ;-)

    ReplyDelete
  12. waah..cam sedp je..nk try rh.

    ReplyDelete
  13. NAL paling suka biskut Chocolate Fudge. Memang sedap dan satu family NAL gemar.

    ReplyDelete
  14. raihan suka biskut kosong yg empat segi tuh je.

    ReplyDelete
  15. teringin la pulak ;D
    best kalau cicah ngun nescafe

    ReplyDelete
  16. cci pon suke.. so yummy... ^_^

    ReplyDelete
  17. Biskut Jacob mmg sedap, tapi blom penah guna biskut lagi untuk buat macam sandwich tu, boleh la mencuba nanti ;)

    ReplyDelete