......... - Dayang Deno

5.8.12

.........

Selamat petang semua:)

Alhamdulillah dah selesai satu presentation tadi... presentation kedua pada minggu ke tiga belas pula.. cuma ada rasa sedih sebab ada kesilapan pada notes to account dan manufacturing acc.. jadi kena betulkan untuk final report nanti.. lecturer pun macam marah sebab tak ingat...

memang la banyak dah lupa.. semua dari sem1 nak ingat balik.. dah la banyak..otak pun dah berkarat nak kena polish balik... kita ni bukannya pandai sangat..

rasa sedih sebab tak dapat puaskan hati lectrer.. macam mana la dengan marakh nanti.. rasa risau pulak.. bila risau mood yang tak best sampai sekarang tak hilang-hilang lagi...

  

macam mana nak hilangkan perasaan risau dan sedih ni? bila macam ni jadi asyik terperap dalam bilik je.. tak keluar.. sedih sangat..


p/s: kenapa la rasa macam ni..


4 comments:

  1. msing2 ade kelebihan n kekurangan deno

    jangan sbb sorg lecturer kite nk downkan diri kite

    amik kritikan tu dr sgi positif

    bimbing n motvasi diri kite tu perbetulkan pe y salah k?

    ReplyDelete
  2. jgn sedih2, jgn stress2.. kita dh cuba yg terbaik kan, berdoa je pd Allah :)

    ReplyDelete
  3. jgn sedih2 taw.. insyaALLAH, akan dipermudahkan urusan nanti.. senyum sokmo :)

    ReplyDelete
  4. sabar ye deno... jgn lah sedih2... deno kan dah berusaha yg terbaik..

    ReplyDelete