If You Think... - Dayang Deno

30.8.12

If You Think...


Selamat petang semua :)

hari di kampus ada ceramah kerjaya

dan hari ini juga

deno dapat satu pelajaran baru

"IF YOU THINK STUDY IS TOUGH...
WAIT UNTIL YOU WORK"

 



p/s: cuba elakkan stress ketika belajar :)

14 comments:

  1. sis deno!!

    sorry sebab lama xjengah blog ni..:)

    selamat hari raya sis..:)
    moga sis sentiasa sihat and always have lots and tons of energy untuk fight this world...:)

    ReplyDelete
  2. kerja ni lagi teruk cabaran dia.. sebab ia melibatkan kehidupan kita..

    ReplyDelete
  3. Betul tu..bila dah keje sok,mesti terigin balik jadi student..:)

    ReplyDelete
  4. mmg betul apa yg deno ckp uhh..mse nie la rndu time blajar . . =-="

    ReplyDelete
  5. Lama xjenguk deno^^
    Betul lah tu..
    ary penah keje part time..
    and d result is..

    URGGGGHJHHHHH~~

    ReplyDelete
  6. betul lah kata itu.raihan pernah bekerja 3bulan time praktikal dulu. lg tough..:(

    ReplyDelete
  7. keje mmg susah deno

    #cm la da keje hehe

    ReplyDelete
  8. dulu masa sekolah rasa macam sekolah sangat tough.. bila stdy rasa stdy sgt tough.. bila kerja? oh dear lagi bertambah2 tough.. sampai terdiam kadang2. haha..

    ReplyDelete
  9. Salam Sis.. Singgah dari geng terjah bro Sop.

    Setiap hari kita ada belajar benda baru kan? Hope u can face it as strong as u are?

    ReplyDelete
  10. setiap benda pun pasti ada cabarannya. yg penting bila kita buat dgn sepenuh hati, enjoy dgn apa yg kita buat insyaAllah semua tu kita mampu hadapi..

    ReplyDelete
  11. Wait till you work..Abg Choki slalu ckp mcm tu..Mcm cerita hantu plak >___<"

    ReplyDelete
  12. a'aa betoi tu.. cabaran dkt kerja lg teruk...

    ReplyDelete