Okey :) - Dayang Deno

16.8.12

Okey :)


Selamat petang semua :)

Baru sejam balik dari hospital.. hari ni tak ramai patient, jadi sekejap je la deno jumpa doc..

result darah okey cuma HB je sangat rendah.. rendah daripada biasa.. HB deno hanya 7! mujur doc just tambahkan ubat, tak tahan wad.. ubat je la bertmabah^^

doc pakar deno cuti raya dah sebab dia on call raya nanti.. jadi doc baru ganti hari ni... ensem betul! nak pengsan rasanya tengok dia senyum.. oh hensemnyaaa... kalau slalu jumpa doc ensem best jugak.. hihik ^_^

pegi farmasi tunggu ubat pun lama

 


sejam jugak menunggu ubatnya



stok ubat untuk sebulan..
sekarang masa untuk refill yang dah habis! :)


p/s: pagi tadi lewat bangun sahur sebab semua tak terjaga.. bangun-bangun dah 5.30am cepat2 makan ubat..   tak sempat makan terus dengar azan... jadi hari ni sahur dengan ubat je.. hadoiii... :p



4 comments:

  1. Oh, kak ada masalah HB kurang eh.. Samalah.. Saya ada anemia.. Cuba makan ubat sangobion..

    ReplyDelete
  2. Banyaknya ubat. Fighting sayang. I love you!

    ReplyDelete