Aiskrim Goreng - Dayang Deno

6.11.12

Aiskrim Goreng


Selamat malam semua :)

deno dapat gambar yang ditag dari kakak angkat dari hospital.. dari kaknoor

kaknoor ni memang suka dan rajin masak.. macam-macam gambar makanan di wall fb dia 
dan deno nak share antara gambar yang deno dapat... 


aiskrim goreng!

deno tengok gambar ni deno rasa deno dah faham macam mana nak buat... 
macam best kan... kena cuba ni, esok lepas balik dari hospital nak beli aiskrim dan roti! yeah!



p/s: kita cuba buat nak tak? :)

20 comments:

  1. Ohh..selalu dengar aiskrim ni..tapi tak pernah cuba..hehe..nanti nak try lah buat sendiri.

    ReplyDelete
  2. tadi baru pas makan.. best. tapi yg belilah. kat roti tu rasenye dy letak marjerin sikit sebab manis berkrim. bessss :)

    ReplyDelete
  3. pernah cuba sekali .
    tapi mmsa nk masak , perrghh aiskrim tu trkeluar pulak xD

    ReplyDelete
  4. selalu gak makan . sedapp ! :)
    macam aiskrim dlm karipap .
    cuba buat aiskrim cm Baskin Robins / Tutti Frutti dlm roti tu , gerenti best xDD haha, suggestion je :)

    ReplyDelete
  5. aiskrim goreng ni mmg senang nak buat ;-)

    ReplyDelete
  6. Dulu pernah jugak makan sekali..memang sedap...

    ReplyDelete
  7. Wah..nampak sodap!!
    Nak sikit..hehe.. :p

    ReplyDelete
  8. penah dengar jerr x penah makan...

    ReplyDelete
  9. yum yum...cedapnya...selalu baca tapi tak try 2 pun...

    ReplyDelete
  10. Dah 2x buat aiskrim nie.. first time buat dulu melimpah aiskrim nya dalam kuali.. kekeke.. memang sedap, lagi sedap roti dia tu sapu sikit dengan planta kasi rangup, bau sedap dan berlemak.. :P

    ReplyDelete
  11. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  12. Dah lama tak makan eskrem goreng... nak kena buat la macam ni :D

    ReplyDelete
  13. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihi http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  14. prnh fikir nk buat...tp smpai skrg tak buat2. hehehh

    ReplyDelete
  15. pernah buat tapi tak jadi. rupanya buat macam ni. huhu. kena cuba :)

    ReplyDelete
  16. Oo..camtu je..dari dulu duk pikir camne nak buat .tak ke ice cream tu cair nnti..hehe

    ReplyDelete
  17. Deno..kena letak dalam plastik dulu ke sblm goreng..nak buat ni kebetulan ade semua bahan..hehe

    ReplyDelete
  18. kita dari dulu nak buat..tak terbuat2..sebab malas ..aahhaa..makan icecream mc tu ja..cantik dia buat kan..ada yg terbuka rotinya..kena betul2 gam

    ReplyDelete