Bos Bagi Green Light! - Dayang Deno

4.11.12

Bos Bagi Green Light!


Selamat petang semua :)


doc pakar.. 

ataupun dipanggil bos di kalangan nurse di sini datang melihat patient tadi
dr zawawi.. orangnya sangat friendly dan baik hati
doc ni doc pakar yang merawat deno di HSNZ

dia suka senyum... dia senyum je kat deno
deno pun balas la senyum kat dia..
then tiba-tiba dia tanya...

dr zawawi : dayang nak balik?
dygdeno   : kalau doc bagi mesti la nak...
dr zawawi : ubat awak belum habis... 7/11 last .. tapi kesian juga awak lama kat sini.. dah sebulan kan?
dygdeno   : ha'ah.. sebulan.. " buat muka kesian.. hehehe "
dr zawawi : emm.. awak boleh ke berulang dari rumah ke hospital setiap hari sampai 7/11 ni... jauh tak   rumah awak ke hospital?
dygdeno   : boleh! tak jauh mana.... "dah mula senyum..."
dr zawawi : emm... kalau macam tu saya boleh bagi awak balik.. tapi jangan lupa datang hospital untuk masuk ubat ya dayang....
dygdeno   : okey, no problem! "rasa macam nak melompat je depan dr zawawi masa tu jugak! muahaha...!"




p/s: bersiap-siap nak balik... suke2!!! :)

10 comments:

  1. yeaayyyyy!!!dh boleh balik,..take care ye,dik :)

    ReplyDelete
  2. dayang dah balik ye.dirumah banyakkan berehat..jaga diri n kesihatan..muga cpt sembuh.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..akhirnya dpt juga merasa tidur atas katil rumah sendiri nanti....

    ReplyDelete
  4. Sebulan?!!! Lamanya...Sis Deno sgt hbat mampu bertahan sebegitu lama. Heeee :3 have di rumah take care :D <3

    ReplyDelete
  5. Selamat bercutii dari HOSPITAL . kehkeh

    ReplyDelete
  6. dah keluar tu , jaga diri dan kesihatan baik2 tau awak... jangan lasak2..

    ReplyDelete
  7. sebulan ? ya Allah, lamanya deno kat hodpital. semogah tabah, kuat hadapi semua ni :)

    ReplyDelete
  8. baik betul doc tu.. mengerti apa y deno nak. :) So deno nnti jgn lupe pergi hospital..

    ReplyDelete
  9. so sweet... selamat pulang..

    ReplyDelete