Peluang - Dayang Deno

25.11.12

Peluang


Selamat petang semua :)


Rasanya dah lama tak update blog
semenjak SLE aktif baru ni... kesihatan deno tak berapa baik
bulan 12 ni berderet-deret appointment dengan doc..
sabar je la kan :)

korang.. last week kan...
lecturer deno beritahu deno
deno dapat peluang buat exam yang deno tertinggal tu..
paper tu deno tak buat masa deno sakit di hospital selama sebulan tu...

jadi... 27/11 dan 28/11 ni deno akan amik paper tu..
rasa memang sangat takut sebab kesihatan tak berapa baik..
deno paksa diri study, kalau tak nanti nak jawab apa kan?
doakan deno lulus dengan baik ya korang..






p/s: deno minta maaf belum berkesempatan lagi balas jejak korang... insyaallaah nanti bila da sihat2 deno balas eh? assalamualaikum :)



9 comments:

  1. kuatkan semangat.semoga lulus exam itu.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Semoga dengan kuasa Allah nasib akan menyebelahi Deno dan lulus dgn cemerlang...

    ReplyDelete
  3. bls bile da sihat ye deno.. yg penting skang study.. Good Luck..
    Alhamdulillah.. Peluang keemasan tu. :)

    ReplyDelete
  4. gud luck deno.. moga dapat jawab dgn tenang

    ReplyDelete
  5. Chaiyok! Chaiyok! deno.. moga dipermudahkan dan berjaya menjawab exam dengan jayanya :) dan moga deno cepat2 sihat..

    ReplyDelete