Bila Adam Buat Muka - Dayang Deno

21.12.12

Bila Adam Buat Muka


Malam ni dinner di luar

hoyeh.. hoyehhh!! lepas buat CAPD terus bersiap.. dinner di T-Time Cafe sebuah cafe baru di bandar... hmm... gambar cafe tu pun tak sempat nak amik..

adam cepat bosan.. budak kecik biasanya memang cepat bosan kan.. jadi deno layan dia bercakap sambil snap gambar.. suka sangat dia.. hihi ^^





bila adam buat muka macam ni.. kadang2 dia buat nakal sikit pun tak rasa nak marah.. nak cium banyak2 ada la.. hihi...



p/s: adam still nangis bila deno beritahu nak ke jb.. penin2...



12 comments:

  1. alolo.. comel nya,,huhu
    kasi cubit sama dia,,hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Salam sejahtera.....

    Sangat cute anak lelaki puan Dayang..
    Saya pun ada jugak anak lelaki, umernya dah 8 thn. Dah nak masuk darjah 2 pada 2013.

    Anakni biasanya banyak kerenah, kena didik dgn penuh kasih sayang ye. Semoga puan sekeluarga sejahtera sentiasa.

    P/S Jika puan ada masa bolehlah sertai GA kawan saya -->>

    Jom join lucky draw , ada RM120 cash, photobook rm200++ dll. http://www.cikgunaman.com/2012/12/cabutan-bertuah-menggapai-gadjet-impian.html

    TQ. Wassalam...

    ReplyDelete
  3. pandai dia buat muka comel..hehehehe

    ReplyDelete
  4. muka manja, nak mintak perhatian tu....heheh

    mselim3

    ReplyDelete
  5. comel nyer adam.......
    kalau dekat mau remy peluk2......

    ReplyDelete
  6. Comey je adam buat muke :)
    Mesti berat hati deno nk ke jb nnti

    ReplyDelete