Cash Out Nuffnang - Dayang Deno

15.12.12

Cash Out Nuffnang


Deno dah boleh cash out!

petang tadi tiba-tiba rasa nak login nuffnang.. terkezut tengok dah boleh cash out pun.. alhamdulillah rezeki deno untuk akhir tahun ni :) 


malam ni baru deno tekan untuk cash out tu... nanti dapat la deno guna duit ni untuk alat-alat deno buat CAPD kan... spray.. mask.. plaster.. iodin.. gauze..

biasanya kalau deno ada duit lebih deno akan simpan untuk perbelanjaan CAPD deno tu.. tahu je la kan selain buat CAPD deno kena dressing lagi kat tiub "tenchoff" tu... jadi banyak guna gauze dan plaster.. belanja pun banyak juga^^

dan sekarang..  CPUV dan CPC dah kosong balik.... 





p/s: deno nak ucap terima kasih sangat-sangat pada semua sebab selalu datang ke blog deno dan beri support pada deno.. sebab koranglah earning BE deno selalu meningkat terima kasih..!^_^


12 comments: