Erk! Besarnya Jarum! - Dayang Deno

3.12.12

Erk! Besarnya Jarum!


Selamat petang semua :)

awal pagi tadi ke hospital

seperti biasa sebelum jumpa doc 2 minggu lagi memang perlu buat blood test.. tapi.. tapi... hari ni nurse guna jarum besar! hari ini darah kena amik lebih sikit, jadi jarum besar nurse guna

deno dah berdebar... tahu-tahu je la semua urat deno ni halus... 

 

perghhhh.... memang "sedap" bila jarum masuk dalam lengan... muka pun kelat je tahan sakit... hahaha.. nasib baik la sekali cucuk je terus dapat... kalau banyak kali mau berlubang-lubang lengan deno..  :p

balik dari hospital dapat hadiah.. hadiahnya ......... lengan deno lebam besar... haha.. balik urut dengan minyak 


p/s: 2 minggu lagi hilang la lebam ni :)

25 comments:

  1. Ouch, sakit tu.. Sabarlah Kak Deno..

    ReplyDelete
  2. Ouch, sakit tu.. Sabarlah Kak Deno..

    ReplyDelete
  3. semoge cepatt sembuh lebam tu ! V^^

    Nseb baik dpt nurse yg tak ganas kann. hihi

    ReplyDelete
  4. Lebam lebam baru nampak 'ganas' sikit...

    haha!

    Kirim salam kat misi tu ya? haha!

    ReplyDelete
  5. hi dayang deni...1st time singgah sini...

    cam ngeri jer dengan jarum besar tu...

    ReplyDelete
  6. Dia kalau nurse or Doctor tu betul2 terer langsung tak rasa sakit or tinggal kesan lebam.. Tapi if Dr. or nurse tu kurang terer memang terasa sakitnya.. Lepas tu lebam.. Huhu.. MM pernah gak kena dulu..

    ReplyDelete
  7. ada jenis2 jarum ye deno nk amik darah?? nani pernah skali je.. tpi xsure la besar ke tak.. tu utk tiroid 3 thn lepas..

    ReplyDelete
  8. JR pernah buat blood test, yg buat tu pula misi baru, nak cari urat pun tak begitu pandai. Dua kali cucuk masih tak jumpa urat, memang sakit lengan dan sakit hati tapi nak marah kesian kat dia...Akhirnya misi veteran yg datang cucuk, terus jumpa urat...

    ReplyDelete
  9. anggap la jarum tu semut je..hehe

    ReplyDelete
  10. alolo..
    ade jumpe occupational therapy x??

    ReplyDelete
  11. salam,

    erm, saya kali pertama derma darah dulu, nurse tu susah gak nak cari urat nk cucuk jaram... bila dah dapat, terjerit gak sikit masa kena cucuk ngan jarum tu, hehehe...

    ReplyDelete
  12. terasa mcm jarum tu kena tulang kan.. seram2.....

    ReplyDelete
  13. tuam-tuam dengan ais lah deno.
    baru cepat surut :)

    ReplyDelete
  14. Ouchhh..akak kene cucuk skit pun dh ngeri...tp klu ikut jarum dialisis lg besar tau..mujur gak Deno wat capd ek

    ReplyDelete
  15. kesiannyaa diaa .

    heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k *tinggalkan bnyk3 kata*:D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. hais..akak pun seram kena ambil darah ni..

    ReplyDelete
  17. sian deno.. sampai lebam yer.. akak pnh kene cucuk yg dekat tangan t.. yg doc nak masuk air tu.. cucuk yg tu pun akak dah seriau

    ReplyDelete