GRILL - Dayang Deno

23.12.12

GRILL


Riuhnya rumah!

Semua ada di rumah.. kaklong, kakngah, kak obi, kak ana.. anak anak buah.. penuh satu rumah!

Malam tadi dinner dengan cara yang berbeza.. kakak-kakak deno tiba-tiba plan nak buat grilled burger for our dinner! awal petang kaklong, kakngah dan kak obi dah beli siap-siap bahan-bahan for da grill!

ada chicken pattits, marinated lamb, good grad of grill beff dan yang sewaktu dengannya... hoyeh !! ^_^


 

 



 

 



alhamdulillah.. :)



p/s: deno tolong makan je.. hihi.. ^^

20 comments:

  1. yg daging tu homade jugak ke ?
    nampak sedap seyh.. ni yg teringin nk buat .. hehe kalau grill kn rasa smokey2 ckit

    ReplyDelete
  2. yg daging tu homade jugak ke ?
    nampak sedap seyh.. ni yg teringin nk buat .. hehe kalau grill kn rasa smokey2 ckit

    ReplyDelete
  3. wahhhhh bestnya deno.... nak skit..

    ReplyDelete
  4. sedapnya... makanan kegemaran CF tu. Hehe.

    ReplyDelete
  5. sedapnyeeeeeeeeeeeeeee!!!dah lame xmakan burger.. :T__T

    ReplyDelete
  6. wah jeles2

    btw blog berubah wajah la

    ReplyDelete
  7. licence to grill is a licence to chill...

    ReplyDelete
  8. sedapnya T_T post lah sikit haha :P

    ReplyDelete
  9. Hmmm...makanan yg nampak sungguh sedap dan " baik utk kesihatan" kerana tinggi kalori dan tinggi lemak...ihik...

    ReplyDelete
  10. Nyam Nyam Nyam! Deno makan bape ketul? Hihi :D

    ReplyDelete
  11. terliur sudah tengok makanan..seronok bersantai bersama family dgn hidangkan sedap ni..happy for you deno ^__^

    ReplyDelete
  12. kalau ramai2 sesuai la buat macam ni..seronok je..kan??kat kampung akak pun kalau umah mak tu ramai yang balik memang membakor je la nampak gayanya..best2...:)

    ReplyDelete
  13. awak dah bersalah ni... awak telah buat saya lapar..macam mana ni???hahahaha :P

    ReplyDelete