Istana Pasir - Dayang Deno

5.12.12

Istana Pasir



Selamat malam semua ..

Lewat pula entry ni.. heeee :p

petang tadi deno ke pantai batu burok bersama ma abah, anak buah deno si adam dan sarah dan juga kakak deno.. dayang hanna

adam dan sarah nak sangat pergi pantai.. nak buat istana katanya.. pergi la tadi sampai lewat petang.. suka sangat dua butir tu main pasir pantai tu.. nak main air tak boleh sebab ombak tinggi.. jadi buat istana la tadi sampai cikcu ni pun join sekali.. hehe :)



dan istana yang terhasil...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaa..


kelakar je istana ni.. wakakaaa... :p




p/s: zaman budak suka sangat main kat pantai buat istana pasir :)



13 comments:

  1. wah best nye.teringat zaman kecik2 dlu buat istana pasir..:)

    ReplyDelete
  2. lme x gi pantai batu burok.. :(

    nani pergi pantai xpenah buat istana pasir.. mandi pantai lagi la tak pernah..

    ReplyDelete
  3. teringin nak buat istana pasir mcm kat dlm movie tu..besar gitu

    ReplyDelete
  4. last buat istana pasir masa study visit ke langkawi 10 tahun yg lepas..lamanya!!

    ReplyDelete
  5. tq for visiting my blog,, really appreciate it,, i am now officially your follower :D suka la dia main pantai :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html

    ReplyDelete
  6. Slm deno.im ur silent reader.love reading ur blog.makes me realize dat im not alone. Im SLE's patient n currently on CAPD. Sy rase apa yg awk rase. Deno..leh bg email? Myb we cud b fren ;-)

    ReplyDelete
  7. salam pengenalan Dayang Dino.

    p/s:wah dah lama xke pantai..

    ReplyDelete
  8. Bila dah sampai waktunya nanti dik Deno boleh membina istana batu bersama dia yg dicintai....

    ReplyDelete
  9. wah bestnye bersantai tepi pantai.. siap buat istana lagi ea.. hehe. Dah lama tak pi laut..

    ReplyDelete
  10. Cantiknya castle tu..Khalish dulu gigih buat castle tp x jadi ha ha..

    ReplyDelete
  11. @HAMBA ALLAH :pinky_deeno@yahoo.com

    ReplyDelete