Le Lanun Ranggi Contest - Dayang Deno

18.12.12

Le Lanun Ranggi Contest


Contest!

Malam ni deno join contest dari blog Lanun Ranggi.. sebenarnya deno baru je jumpa blog Lanun Ranggi beberapa hari lepas.. kebetulan pula ada contest! jadi deno nak cuba la.. hehe..

 join dengan click banner

hadiah-hadiahnya pun menarik!
syarat-syaratnya pun sangat simple ..  mudah kita nak join
jarang deno jumpa contest yang macam ni... simplySiti.. eh silap! simple... hehe :)


okeh.. ini dialog dari deno





okey.. itu saja daripada deno... bubye!



p/s: update sambil tengok citer hantu.. ngehngeh :p



14 comments:

  1. Selamat berkontes dan gud luck...

    ReplyDelete
  2. Salam… saya just nak bagitahu yang saya dah tukar link.. ni link blog saya... terima kasih.. kalau boleh unfollow blog saya yang lama, then follow semula ye... terima kasih sekali lagi.. dan minta maaf banyak banyak sebab menyusahkan erk..

    link lama : azmengs.blogspot.com
    Link baru : www.papablogger.com

    ReplyDelete
  3. hahahha.. terbaik la Deno.. terima kasih sudi join ya... nanti check senarai peserta ya.. XD

    ReplyDelete
  4. cayalaaa deno! mmg cun dialog lu!

    ReplyDelete
  5. Haha... Mmng kena dialog ngan situasi

    ReplyDelete
  6. good luck deno!! ^ ^

    thanks singgah di belog sy ye.. ^ ^

    ReplyDelete
  7. nice deno, semoga berhasil! =D

    ReplyDelete