Sedih :( - Dayang Deno

8.12.12

Sedih :(


hmmm..


niat nak edit blog tapi habis semua hilang..
ni gara-gara yang HTML baru tu...

macam mana nak buat ni..
sedihnya semua list blog dah hilang :(

http://www.emocutez.com






p/s: sedih





21 comments:

  1. br nk tgur blog deno nmpk len

    tattau nk tlg la

    ReplyDelete
  2. alahaii.. siannye .. nape tak backup dulu ?

    ReplyDelete
  3. jangan risau,, maybe akan jadi lebih cantik lepas ni sape tau kan :)

    ReplyDelete
  4. Alamak..tolong! Saper boleh tolong Deno!

    ReplyDelete
  5. semua hilan ke deno??header pon hilang juga

    ReplyDelete
  6. Ni baru tukar template ke?

    ReplyDelete
  7. ala..ciannya dia... takpe. awak slow2 balik susun blog list awak tu.. kat blog saya banyak list blog..tinggal awak nak pilih je lagi

    ReplyDelete
  8. Tu la..kalau nak edit blog..kene back up semua..kalau tak semua hilang ;(

    ReplyDelete
  9. aah,skrg susah la nk edit blog pkai interface baru,tak berapa phm..tu sbb tak ambik tempahan edit blog..T_T

    ReplyDelete
  10. dia nak suruh update bloglist baru la tu..hehehhe

    ReplyDelete
  11. ye lah..i see semuanya dh berubah. kalo bole, deno pgi rujuk someone yg pakar dalam edit2 blog ni. minta bantuan mereka utk betulkn balik blog deno.

    ReplyDelete
  12. Tak mo lah sedih Deno.....nanti okje pun sedih jugak!

    ReplyDelete
  13. alololo try blaja pelan2 xpon upah org dik

    ReplyDelete
  14. Blog dah makin berseri dgn header baru, jadi tak payahlah bersedih.. dont worry be happy!!

    ReplyDelete
  15. Apanya yang hilang tu??
    Kalau entri dalam Draf, sepatutnya ianya tidak hilang...

    ReplyDelete
  16. bloglist ke hilang? letih la nak buat balik <<< pernah terkena..

    ReplyDelete
  17. as salam

    sayangnye bloglist hilang :)

    ReplyDelete