Segmen Follow Dan Blogwalking by Mialiana.com - Dayang Deno

4.12.12

Segmen Follow Dan Blogwalking by Mialiana.com


Selamat malam semua :)

weeeeeee...... join segmen! :)

 

 join dengan tekan SINI


SLE supporters aka followers blog deno

1736







 kak mialiana tanya apa yang deno suka pasal blognya..

sebenarnya baru hari ni deno jumpa blog kak mialiana tapi deno terus terpikat dan follow blog kak mialiana.. lebih-lebih lagi blog kak mialiana menarik! kebetulan pula kak mialiana buat segmen... terus deno join! hehe..

jom ramai-ramai join segmen kak mialiana :)




p/s: salam kenal kak mialiana! ^_^


30 comments:

  1. salam deno... terima kasih ya sudi join kak mia ni. entri masih tidak lengkap.

    nanti linkkan gambar tagline smile..smile..smile tu ke http://www.mialiana.com

    dah siap betulkan, beritahu ya. tq dear.

    ReplyDelete
  2. Miahahaha.Join gak.Lawat sendiri blognya.Tak paksa pon follow.Support2!

    ReplyDelete
  3. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  4. kak mia datang lagi.

    deno cuba tengok kat syarat no 5 Cara 2 - Tagline melalui gambar http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

    maksud kak mia, gambar tagline senyum tu dilinkkan ke http://www.mialiana.com bukannya http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html

    nanti betulkan ya... tq.

    ReplyDelete
  5. takpe dear... kak mia datang ni. dah check dan entri penyertaan lengkap. thanks ya deno..

    ReplyDelete
  6. follow cne jugak...
    http://julymasquerade.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. salam kenalan dari segmen yang sama..sekaligus follow disini.. :)

    selamat bersegmen & berblogwalking.. :)

    ReplyDelete
  8. Salam.. Emmymazli datang dari segmen yang sama dan menjengah kawan yang bertandang dari tempat kita... ^_^ TQ. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  10. Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama /
    done follow u :))

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama. jemput blogwalking & follow juga ye.:)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. balas kunjungan deno ddari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen sama.
    Follow sini.. #1760

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

    jemput singgah sambil minum tea secawan :)
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  19. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. salam..sy singgah sini..dri segmen sme..slm knalan..ada mase jom singgah blog sy ye.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  21. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen kakmia :)

    salam kenal ^_^

    jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. salam,
    maaf lambat BW & follow.

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete