Tahan Lasak - Dayang Deno

27.12.12

Tahan Lasak


Dah hampir sebulan..

sejak peristiwa henpon deno sakit hari tu.. deno belum hantar ke kedai untuk dibaiki lagi.. bimbang jugak nanti kena caj mahal kan.. tunggu la...

sejak hari tu.. still pakai henpon kecik ni..  stok henpon abah.. tak payah beli.. hehe.. biasa tapi tahan lasak tuuuu.. memang ohsem betul lasaknya!

dibeli pada tahun 2008


tahan lasak nih.. jatuh dari tingkat satu pun bleh pakai lagi.. siap terpelanting dan bergolek-golek jatuh tangga.. hihi.. tahan kan.. ^^





p/s: sekarang nak snap gambar terpaksa pakai cam.. sabo je la.. :p


9 comments:

  1. Hahaha . kualiti yang bagus ^^
    Tak macam i-phone yang mahal tu kan ? xD

    ReplyDelete
  2. best handphone mcm ni . dlu pun pakai yang ni gak , yang bestnye , boleh je typing tk tengok pad :D

    ReplyDelete
  3. yang murah tak semestinya tak bagos :D

    ReplyDelete
  4. hp tu lagi kualiti daripada hp mahal2 ~~ seyes >_<

    ReplyDelete
  5. hp tu lagi kualiti daripada hp mahal2 ~~ seyes >_<

    ReplyDelete
  6. Pernah pakai Nokia 3310, tahan lasak...lambung atas siling rumah pun tak pecah (bila jatuh baru pecah...) hehehehe...

    ReplyDelete
  7. mak mertua akak pun pakai enpon ni..:p

    ReplyDelete
  8. aida pun pakai hp nokia cikai.. memang tahan gila berbanding hp2 canggih yang lain cepat lingkup.. keh3..

    ReplyDelete
  9. Telefon mcm ni mmg thn lame dri yg riban2 kena jga super power protection. Grrr. Jatuh sikit mula laa

    ReplyDelete