Air Dialisate APD Untuk Kak Siti - Dayang Deno

28.1.13

Air Dialisate APD Untuk Kak Siti


Petang tadi..

ada seorang akak call deno.. kak siti namanya.. kak siti ialah patient yang baru buat APD.. kak siti ni ada masalah dengan bekalan air dialisate APD tu dan kak siti minta bekalan air yang still ada kat rumah deno..

deno pernah buat APD macam deno story kat korang di SINI dulu... tapi atas sebab INI, deno tukar kepada CAPD.. walaupun deno dah tak guna mesin APD untuk buat dialisis, air dialisate APD tu still ada kat rumah.. kak siti dapat nombor phone deno dari nurse

jadi petang tadi kak siti dan husband datang umah amik air dialisate tu..

husband kak siti angkut air dialisate ..

lega juga ada orang ambil air dialisate yang berkotak-kotak tu.. deno pun tak guna.. nasib baik expired lambat lagi^^



p/s: kak siti baru sebulan guna mesin APD untuk dialisis


No comments: