Bayangkan Macam Makan Coklat M&M - Dayang Deno

18.1.13

Bayangkan Macam Makan Coklat M&M


Pagi tadi ke hospital..

orang ramai.. hampir sejam juga menunggu ubat... di hospital jika ambil ubat perlu ada beg sendiri.. jadi pesakit perlu prepare awal-awal beg sebelum ambil ubat... *sila bawa dari rumah beg anda

okeh... stok ubat untuk bulan ni...




slip ubat deno simpan.. nanti bulan 2 pula ambil ubat di hospital.. 

ubat deno banyak tapi deno bayangkan macam makan coklat M&M tu.. pelbagai bentuk dan warna.. hehe.. deno takpe makan ubat pil banyak mana pun janji bukan ubat cecair... 

deno tak suka ubat jenis cecair sebab susah nak telan.. ubat pil deno senang telan.. hihi :)




p/s: ubat bertambah sejak jumpa doctor yang banyak jenis ni.. hahaha.. jenis? nephro, ID, MOPD, SOPD.. ramai betul doctor2 hensem deno nak kena nak jumpa.. hihi^^


6 comments:

  1. banyaknya... tapi tengok prescription yg deno share hari tu pun dah nampak banyak jenis ubat...

    ReplyDelete
  2. jaga kesihatn ye deno...
    mcm ubat mak akak dah beklambak2 mcm ni

    ReplyDelete
  3. demi kesihatan kan..telan je..hehe.. tabahkan hati tau deno.. :)

    ReplyDelete
  4. byknya....tp nk sihat, kne mkn jugak kn

    ReplyDelete
  5. salam deno

    tumpg tanye ye..sy penah mgidap DLE awal taun 2010 dulu...naik merah2 satu badan dn gatal yg teamat sgt..tp skrg ni Alhamdulillah dh ok. boleh tau tak pgidap DLE boleh berpotensi mgidap SLE ke? dan lg satu boleh berulang ke DLE sy ni..krn sy tak amik ape2 ubat slps sembuh dr DLE dulu...thx deno sy doakan deno cpt smbuh

    yg nak tau.


    KL

    ReplyDelete
  6. banyaknyer...nak xnk kene teln jugk kan..hehe

    ReplyDelete