Berjaga-Jaga Jangkaan Ribut Tropika Sonamu di Kuala Terengganu - Dayang Deno

7.1.13

Berjaga-Jaga Jangkaan Ribut Tropika Sonamu di Kuala Terengganu


Jangkaan Ribut Tropika Sonamu di Pantai Batu Burok Kuala Terengganu!




Jabatan Meteorologi Malaysia (JMM) menjangkakan hujan lebat akan berlaku di antara 7 hingga 9 Januari 2013 di negeri Kelantan, Terengganu dan Pahang ekoran daripada angin kencang dan laut bergelora yang sedang berlaku di Laut China Selatan.


klik untuk lebih jelas

tadi deno ke hospital tumpang buat CAPD.. pastu nurse bagitau supaya jangan ke hospital minggu ni sebab amaran ribut dan angin kencang tu.. korang tahu je la kan, hospital kuala terengganu betul-betul tepi pantai batu burok.. biasanya kalau ada ribut memang bergelora betul air laut tu...

buat masa ini.. kami dilarang menghampiri kawasan pantai... semoga allah melindungi kami semua di sini.. insyaallah


p/s: berjaga-jaga.. 

6 comments:

  1. Ya Allah... moga semua dilindungi... family akak ramai kat sana..

    ReplyDelete
  2. betul deno..tadi ada member bagitau camtu jugak... bahagian bawah hospital dah kena clear...

    risau kan... walaupun akak ni duduk rumah atas awan...tapi risau jugak...huhu

    deno jadi mangsa tag akak!sila sahut cabaran ni..hehehe

    http://www.nieyxzha.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  3. Semoga masyarakat Terengganu sentiasa dilindungi Allah

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah...semoga semua nya baik2 saja

    ReplyDelete
  5. Insyaallah semuanya akan baik2..amin

    ReplyDelete
  6. Semoga kite semua dilindungi insha Allah. Td dgr kt radio dorg ckp angin mcm biasa je.

    ReplyDelete