Cerita Di Unit Pathology - Dayang Deno

14.1.13

Cerita Di Unit Pathology


Pheww..

deno balik dari hospital 1petang tadi... fuh panas betul cuaca hari ni..

terpaksa berpayung bila berjalan.. korang tahu kan pesakit SLE tak boleh kena panas dalam masa yang lama.. deno ni pun kalau berjemur tengah panas dalam masa 5 minit pun dah nak demam... pastu mula la ada butterfly rash kat muka ni ha.. *geram

ok.. cerita di hospital tadi.. pesakit hari ni tak ramai, alhamdulillah tak perlu tunggu sampai ke petang.. deno tak jumpa dr kashfi sebab dia busy.. jadi jumpa dr lee je.. ehem2, doc tu sangat hensem! haha.. dia duk menulis deno tengok je dia.. haha.. ^^

tadi doc pun check, tanya ada apa2 problem dan result darah semua okey tapi ada tambahan ubat la.. huh! geram betul kena tambahan ubat ni.. ni ha list terbaru ubat deno ~



makan je la ubat.. tak susah kan^^



p/s: nampaknya nak kena tukar bekas ubat ... dah tak muat...



2 comments: