Crocosaurus Cove - Dayang Deno

25.1.13

Crocosaurus Cove


Crocosaurus Cove!

Sebuah taman buaya yang terletak di Darwin, Australia menawarkan satu perkhidmatan istimewa buat pengunjungnya.. Ia memberi peluang kepada pengunjung untuk menyelam bersama buaya air masin. serta merasai pengalaman diserang oleh sang bedal!



perkhidmatan ini adalah "Cage Of Death" atau dikenali sebagai krurungan maut.. Untuk memastikan keselamatan pengunjung terjamin, pengujung dikehendaki masuk ke dalam ruang khas kaca berbentuk silinder yang lut sinar.. Ia adalah kaca yang berkualiti tinggi  dan mampu menahan hentakan kuat dan tahan calar..







p/s: erk.. ngeri la dekat-dekat dengan buaya tu! ^^


8 comments:

  1. Orang luar ni mcm macam yg dibuatnya...

    ReplyDelete
  2. Tak sanggup walaupun dlm kandang besi..

    ReplyDelete
  3. bestnye !! datang dari ping je , hehehe !!

    kalaw CP , CP tingin jgk tapi CP ngan buaya nih , err ,alergik , hahaha !! pandangan buaya tuh , bukan je rase menggeletar lutut tapi rase lutut dah tertanggal pown ade ..

    ReplyDelete
  4. Kalau Allah takdirkan kaca tu pecah juga camna?? Tapi mesti ada insuran kan...sekurang2nya kalau mati pun keluarga dpt menikmati wang insuran kematian kita...hihihihi..

    ReplyDelete
  5. dia hentak2 gigi dia kat cermin tu,pecah pulak..kenyang boya tu..hahaha...

    ReplyDelete
  6. huh... tak berani kalau upah bg msk dlm tu,,, x mo... huhu

    ReplyDelete
  7. takutlah..hahaha..nnt di apecahkan cermin

    ReplyDelete