Deno Tertipu! - Dayang Deno

28.1.13

Deno Tertipu!


Pagi tadi goreng karipap..

karipap sejuk beku je pun.. teringin sangat mintak ma belikan semalam

-google-

excited nak makan karipap..

tapi sangat kecewa.. kecewa tahap cipan rasanya.. cipan pun tak pernah rasa kecewa macam ni tau.. T_T

punya la comel chubby kiut miut karipap tu menggoda deno untuk makan die kan.. first bite karipap.. erk! takde apa! tengok isi dalam.. ceh! baik tak payah letak isi pun... isinya bak secubit garam! boleh caye tak? 

first time jumpa macam ni.. geram betul! 


p/s: ini la orang melayu.. macam mana nak maju kalau kerjanya asyik menipu orang... jujur la kak oiii...


5 comments:

  1. biasalah, nak untung cepat. bukan nak jaga kualiti.

    ReplyDelete
  2. mmg biasa peniaga2 melayu islam yg buat camni...diorg asyik fikir nak utg berlipat ganda je...

    kalau makanan tu sedap dan berbaloi rasanya org tak kisah pun kalau dia jual mahal sikit...

    ReplyDelete
  3. dia tak sengaja kot... mungkin dia buat masa tu tengah ngantuk.. tu yang tak sedar letak sikit je...dulu papa pon jual karipap... hehehehe

    ReplyDelete
  4. Betul.. Nani geram bli karipap sardin tapi nan hadoo sardin nye.

    ReplyDelete