Dua Hari Lepas Dan Hari Ini - Dayang Deno

12.1.13

Dua Hari Lepas Dan Hari Ini


Semua bersantai menonton tv..

deno pula bersantai sambil melukis.. jom lihat hasilnya...

hasil dua hari lepas dengan
mengguna pensil



hasil hari ini tanpa menggunakan pensil





p/s: GIRLS PROBLEM : they love the ones hurt them
       BOYS PROBLEM : they hurt the ones they love


10 comments:

  1. pakai SAI ke photoshop ni? macam pakai dua dua pun ada gak

    tp yg lukis ngan pensil tu pun kemas

    ReplyDelete
  2. muja sokong sangat dengan pesanan kat bawah tu,, sangat amat,, it is happening to me now,, sadis.

    ReplyDelete
  3. cantikk.. comel~ ^^

    ReplyDelete
  4. @keri ikhwan : deno lukis guna SAi kemudian guna photoscape :) thanks keri^^

    @Nurmujahidah Ismail : :)

    @Lissa LaLissa : thanks! ^^

    ReplyDelete
  5. lawa sangat ! :D
    kalau akak edit2 pressure line tu lagi lawa ;)

    ReplyDelete
  6. lawa nye! jeles, nak try buat jugak tp taktau bila

    ReplyDelete
  7. wah.. dah macam citer korea je.. tapi macam citer jepun pon ada gak? hehe.. apapon, memang nice lukisan.. pasni nak kena explore balik SAI.. ;P

    ReplyDelete
  8. cantiklahh..kalau suruh aisyah lukis ,series jadi menatang lain..

    ReplyDelete