Jom! Berkenalan Dengan Mr. SLE - Dayang Deno

31.1.13

Jom! Berkenalan Dengan Mr. SLE


Beberapa hari ni...

deno selalu dapat soalan macam ni..

"SLE tu apa?"
"SLE.. apa tu?
"tak pernah dengar pun SLE.. SLE tu apa?"

yang paling femes soalan deno dapat ... SLE tu apa?


cerita sle ada di tab ni

haaaa... meh nak beritahu..

deno dah banyak bercerita tentang mr SLE tu kat blog ni..
korang yang belum tahu boleh klik tab menu kat blog deno ni... bawah header tuuu^^

kotak merah : what is sle *cerita tentang sle.. apa itu sle
kotak ungu : deno & sle *kenangan2 deno dan sle

haaa... apa lagi.. jangan segan2 berkenalan dengan mr SLE tu ya.. :)



p/s: Lupus... learn about it

10 comments:

  1. dah baca..
    baru tau ape SLE
    moga deno lebih tabah yer..

    ReplyDelete
  2. systemic lupus erythrematous disease kee?

    ReplyDelete
  3. sebelum kenal deno penyakit sle pun akak tak pernah dengr..sekarang dah tau sebab deno selalu citer..deno kena buat kerap2 la entry sle ni.bagi ramai yg tau..

    ReplyDelete
  4. sebagai seorang doktor saya kagum dgn semangat deno! jarang dapat pesakit yang tabah dan sekuat deno ni...saya suka dengan pesakit mcm ni...kalaulah semua pesakit2 saya mempunyai semangat mcm deno kan bagus...hehe:)
    yang penting adalah compliance kepada ubatan yg di berikan dan datang berjumpa doktor untuk regular follow up.
    saya memahami apa yang deno terpaksa lalui tiap2 hari, tambahan lagi dengan CAPD...semoga sentiasa tabah dan bersemangat utk berjuang ye deno.
    May Allah always bless u:)

    ReplyDelete
  5. yepp.. akak dh baca, terima kasih utk informasi semua :)

    ReplyDelete
  6. semoga deno tabah menghadapi semua ni..=)

    ReplyDelete
  7. pernah jugak baca dekat suratkhabar dulu tapi dah lupa. hehehe.

    ReplyDelete
  8. Wahh.. Seee doc pun bangga ngn semangat deno ;) :)

    ReplyDelete
  9. @Ena's Palace: terima kasih sudi baca :)

    @PiNkYCaT: amin... terima kasih akak^^

    @Mar Haini Abdul Rahim: sama2 akak:)

    @Nadia Johari: insyaalh:)

    @Nurul Faiz: ha'ah.. kdg2 ada juga kuar pasal SLE ni kat surat khabar

    @nanieybarnieylurviey: heeee... segannya... (,")

    ReplyDelete
  10. @ Ena's Palace: terimakasih :)

    @ sakurasue: yup! nak tahu lebih lanjut bleh baca kat menu tab^^

    ReplyDelete