Langkah Berjaga-Jaga Di Hospital Kuala Terengganu - Dayang Deno

7.1.13

Langkah Berjaga-Jaga Di Hospital Kuala Terengganu


*terbaru

Kawan deno di HKT post di fb



translate :
semua pesakit kritikal dipindah ke kl dengan helikopter.. yang separa kritikal ditransitkan ke hospital hulu terengganu.. doakan keselamatan kita semua.. amin...



p/s: minggu ni memang deno tak boleh pergi hospital.. nampaknya ubat kena hold dulu..



10 comments:

  1. hold ubat?
    xpe ke kalau deno hold ubat?
    xbahaya ke?

    ReplyDelete
  2. semoga kawan2 yang kat sana bertenang dan dalam keadan selamat..

    ReplyDelete
  3. btul ke ni ? rasa mcm x betul je

    ReplyDelete
  4. Moga2 tiada yg buruk2 berlaku..

    ReplyDelete
  5. Moga semua ok2 mcm biasa.. Aameen

    ReplyDelete
  6. JR pun ada buat entri mengenai hal ni...alhamdulillah mengikut Jabatan Meteorologi ribut itu semakin lemah sekarang....

    ReplyDelete