Langkah Berjaga-Jaga Di Hospital Kuala Terengganu - Dayang Deno

7.1.13

Langkah Berjaga-Jaga Di Hospital Kuala Terengganu


*terbaru

Kawan deno di HKT post di fb



translate :
semua pesakit kritikal dipindah ke kl dengan helikopter.. yang separa kritikal ditransitkan ke hospital hulu terengganu.. doakan keselamatan kita semua.. amin...



p/s: minggu ni memang deno tak boleh pergi hospital.. nampaknya ubat kena hold dulu..



10 comments:

  1. hold ubat?
    xpe ke kalau deno hold ubat?
    xbahaya ke?

    ReplyDelete
  2. semoga kawan2 yang kat sana bertenang dan dalam keadan selamat..

    ReplyDelete
  3. btul ke ni ? rasa mcm x betul je

    ReplyDelete
  4. Moga2 tiada yg buruk2 berlaku..

    ReplyDelete
  5. JR pun ada buat entri mengenai hal ni...alhamdulillah mengikut Jabatan Meteorologi ribut itu semakin lemah sekarang....

    ReplyDelete