New Look Dayang Deno :) - Dayang Deno

22.1.13

New Look Dayang Deno :)


Eh eh..

Blog dayangdeno bertukar wajah!



okey tak? 

sebenarnya deno dah lama simpan impian nak edit satu blog ni tapi baru jumpa akak budak kurus a.k.a kaknur... hihi.. deno suka sangat blog kaknur sebab ianya simple tapi cantik! deno berminat dan terus deno contact kaknur untuk edit blog deno.

ada package tau untuk edit blog ni.. harganya pun sangat berpatutan! deno just guna doodle sendiri.. yang lain semua kaknur uruskan!^^



haaaa... kali ni blog deno ada banner tau... banner ni sekali dengan package apabila kita tempah edit blog dengan kaknur.. cantik tak banner deno? hihi.. services edit blog dengan kaknur pun sangat tiptop! memang terbaik kaknur! jom kita pakat terjah blog kaknur a.k.a Si Budak Kurus :)



p/s: terima kasih kaknur! ^^


21 comments:

  1. cantik...makin semangatlah Deno nak berblog lepas nih kan...:)

    ReplyDelete
  2. comel la deno..suka... comei sangat ^^

    ReplyDelete
  3. comey je blog deno ni... girlish sgt..hehe...suka ^_^

    ReplyDelete
  4. Cantik ! Terkejut tadi masuk blog akak XD

    ReplyDelete
  5. cantiikk.. akak suke ! kemas dan teratur je nmpak.. warna pun memang warna peberet akak, purple pink :)

    ReplyDelete
  6. hehe..thanks for the entry ye..thanks juga sudi tempah dgn sy :-)

    ReplyDelete
  7. cantik header..like your new look blog.. pink.. so sweet

    ReplyDelete
  8. Wow!!memang cantik!!
    Boleh bagi 10 bintang.
    CUTE SANGAT!!:)

    ReplyDelete
  9. FD terkejut tengok blog deno dah bertukar wajah. hehe. comel lah blog deno sekarang ni ^^

    ReplyDelete
  10. mmg cantik....calernyer pun menarik..

    ReplyDelete
  11. Deno, cantiknya blog Deno!! Jealous! Hehe. :)

    ReplyDelete
  12. doodle kak deno dh makin cntik :) jeles :')

    ReplyDelete
  13. wah sy baru kenal blog ni....rugi plak rasanya sebab tak sempat tgk camne design sebelum ni...

    ReplyDelete