Saya Budak Darjah 6 - Dayang Deno

11.1.13

Saya Budak Darjah 6


gambar hiasan 

Lokasi di kedai baju..


salesgirl : dik.. kanak-kanak tingkat atas

deno : ok..

salesgirl : darjah berapa dik..?

deno : ........

salesgirl : darjah 6 eh?

deno : ha'ah...




p/s: deno kecik sebab kesan ubat teroid yang diambil sejak umur 10 tahun.. tapi malas nak explain kat org tu kite ni sakit.. haha..

7 comments:

  1. hehe..saya suka orang tengok saya muda..awek muda. ada seorang kawan saya, badan dia kecil dan rendah..orang pun ingat dia budak2 lagi. comel.

    ReplyDelete
  2. wah.. jadi budak darjah 6 terus?? ok apa? ada tu yang nak sangat2 orang panggil dia budak kecik. sampai sanggup pakai baju adik dia lagi. hehe. ;P

    ReplyDelete
  3. best lah nampak macam darjah 6, hehe :D

    ReplyDelete
  4. Adik x nmpk sakit.. Akak pun terkejut jmp aritu.suka semangat adik yg kuat lawan sle

    ReplyDelete
  5. takpe deno.... kechil dan comel kan anugerah....... jgn rasa rendah diri......

    ReplyDelete
  6. Dina form 1 tapi bila orang teka umur , diorang kata dina form 4. Waktu darjah 6 pon diorang cakap dina dah form 4 . Hehe :D

    ReplyDelete