Seronok Jadi Cikgu - Dayang Deno

5.1.13

Seronok Jadi Cikgu


Seronok ... ^^

kredit to : azzah

deno jadi cikgu.. percaya tak? percaya tak?

deno jadi cikgu sementara je... hehe.. deno jadi cikgu budak tadika yang berumur 6 tahun... hihi, rasa macam tak percaya first time jadi cikgu.. sementara cuti ni kan, apa salahnya isi masa kan :)

budak-budak panggil deno "kak dayang".. comel sangat budak-budak kecik ni, ikut je apa deno ajar.. tadi kelas matematik.. bila dah mengajar ni kan, rindu zaman tadika dulu-dulu.. 

deno mengajar hujung minggu je..^^



p/s: seronok la jadi cikgu ni... hihi .. ^_^



9 comments:

  1. Seronok..memang best..dulu akak jadi cgu sementara add math..ajar bdk form 4

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. cita cita mmg jd cikgu tapi tak kesampaian la... cian kan

    ReplyDelete
  3. wah...x susah ke nak handle budak? x nakal ke?heheh..

    p/s : kalau rajin undilah arepnakbebel.com untuk MSMW 2013 yer..hepi blogging n hepi teaching.

    ReplyDelete
  4. jadi cikgu pd kanak2 mmg best. hehe. jadi excited tengok diorg,sebab comey2.. nak marah pn tak smpai hati kan? hehee. selamat menjadi cikgu yg baik :)

    ReplyDelete
  5. bestnya jadi ckgu.. bdk2 lagi la kan.. hee ske nya tapi tak pernah peluang dapat.. salu jadi fasi2 bdk2 je~~

    ReplyDelete
  6. Pernah juga hampir2 jadi cikgu di MRSM...baca dlm blog JR kisah ini 4 hari lepas...

    ReplyDelete
  7. cikgu Deno. hehe.
    Ajar budak2 kecik ni memang seronok walaupun kadang2 tu stress jugak. Huhu.

    ReplyDelete