Sketch Menggunakan Pensil - Dayang Deno

11.1.13

Sketch Menggunakan Pensil


Kemas-kemas bilik..

terjumpa sketch book masa form 5 dulu.. rindu betul kat buku tu sebab banyak lukisan zaman sekolah menengah dulu.. hehe...

haaaa... tadi deno rasa nak lukis dengan pensil pula.. sebenarnya lebih senang menggunakan pensil apabila melukis!

dan hasilnya selepas 15 minit...


deno sedang dilamar... ecehh... *berangan.. lalala ~



p/s: sy budak account yang suka melukis^^


15 comments:

  1. akak langsung x pandai nak sketch dgn pensil..

    ReplyDelete
  2. tangan seni tu Dino, pcl blh gak tp dah hilang skil sejak sekian lama tak pegang pensil...huu..

    ReplyDelete
  3. terer nya.. NR reti lukis orang lidi je huhuhu

    ReplyDelete
  4. Sy budak farmasi yg suka melukis! hihi best kan ada hobi lain selain apa yg kita kena belajar kat class.. rasa tenang je bila lukis :)

    ReplyDelete
  5. akak pun budak account yang suka melukis ^_^

    ReplyDelete
  6. WOW!!Cantiklah!!

    Selalu teringin nak melukis secantik ni.Tapi hasilnye......=.="

    ReplyDelete
  7. cantik.... remy lagi ler...keras tangan kalau bab melukis nie......

    ReplyDelete
  8. akak ni kreatif tau, tak macam dina.. dina punye tangan keras macam kayu balak je.. nak lukis guna laptop pon tak reti, ni pulak nak lukis guna pensil. hihihi!

    ReplyDelete