Ubat Deno

Ubat Dah Kurang

January 13, 2013,17 Comments




Baru lepas makan ubat malam..

dah sikit ubat deno.. baru perasan .. deno letak ubat-ubat deno dalam tupperware kecik sebab senang nak bawa pegi mana-mana.. ubat deno banyak jadi malas bawa plastik.. 

ceritanya tadi nak refill ubat dalam bekas.. nak amik stok ubat dalam almari tapi tengok dah kurang.. eh rasa macam pelik pula

deno check slip ubat.. rupa-rupanya khamis ni dah kena amik lagi ubat kat hospital.. huhu.. sekejap je masa berlalu.. ^^



p/s: deno amik bekalan ubat setiap bulan



You Might Also Like

17 comments:

  1. jangan lupa makan ubat yer Deno...:)

    ReplyDelete
  2. nasib baik tggal sikit...klau tak da langsung, naiya...smoga deno baik2 ja...=)

    ReplyDelete
  3. erm... ambil ubat tu, n makan k... hope penyakit akan sembuh...

    ReplyDelete
  4. so, khamis ni jangan lupa ke hospital tau!

    ReplyDelete
  5. jaga kesihatan ye deno~ :)

    jom support page saya ni ..hehe

    https://www.facebook.com/AmiryanasHealthBeauty?ref=hl

    ReplyDelete
  6. Jangan lupa makan ubat..semoga dgn keajaiban kuasa Tuhan kesihatan Deno akan segera pulih...

    ReplyDelete
  7. nasib baik perasan. kalau tidak? haa. jaga diri elok2 ye ^^

    ReplyDelete
  8. jangan culas makan ubat ya deno

    ReplyDelete
  9. baguslah kalo deno disiplin dgn ubat yang deno kena ambik ;) .


    jgn lupa/tinggal TCA k

    ReplyDelete
  10. ubat jgn lupa refill, penting tu.. heheh

    ReplyDelete
  11. xpe dik.. ubat sbg wasilah, tanda usaha kita..
    insyaAllah Allah melihat hati adik :) be strong ye syg^^

    ReplyDelete