Ubat Oooo Ubat - Dayang Deno

17.1.13

Ubat Oooo Ubat


Esok ke hospital lagi..

seperti biasa setiap bulan bekalan ubat akan diambil di hospital.. slip ubat untuk 3bulan.. setiap kali pergi guna slip ubat tu..



deno nak share sikit post perihal ubat dari fb rakan SLE, the warrior princess





p/s: pesanan buat diri sendiri juga.. hargai ubat anda... ^^


13 comments:

  1. semoga deno sehat selalu ye..insya allah..allah menyayangi org yang selalu ingat dye.=) sbr erk dear.

    ReplyDelete
  2. mahal yer kos perubatan...ubt2 yg djual kt luar nih, ade jgak yg xdpt klulusan KKM..tu yg bahaya tu

    ReplyDelete
  3. kesian deno kena makan macam2 ubat. jaga diri ye :)

    ReplyDelete
  4. banyaknya ubat.. errr.. ary phobia ngan ubat2 nih= ="

    ReplyDelete
  5. pepasal banyak gila .list ubat ke ?

    ReplyDelete
  6. betul2..
    bila dah bayar jangan pulak tak makan..sayang je...

    ReplyDelete
  7. mahal betul harga ubat tu ye... boleh cecah sampai rm2k.. mak aih...

    ReplyDelete
  8. banyak betul ubat yang Deno nak kena makan...huhu..ngeri pulak akak tengok..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum adik deno.. Saya baru jumpa blog ni, selama ni jadi silent reader je.saya ada add deno di fb.. Kalau tak keberatan bleh kita jadi kawan?saya amat kagum dgn semangat dan ketabahan adik deno.. By the way saya org trg gak :)) fb saya sh najihah sy abdullah
    Take care deno

    ReplyDelete
  10. yeah hargai ubat yg diberi :) jangan banyak songeh hehe.. adik deno makan ubat ye, cepat sembuh taw ^^

    ReplyDelete