WOODS' Melegakan Sakit Tekak dan Batuk! | Dayang Deno

January 10, 2013

WOODS' Melegakan Sakit Tekak dan Batuk!


*pengalaman


sekarang musim orang tak sihat..

deno pun terkena selesema dan batuk-batuk..
ok, sebenarnya deno nak share dengan korang tentang gula-gula WOODS

kalau korang sakit tekak atau ada tanda-tanda nak jadi batuk.. deno sarankan korang amik WOODS sebab kesannya amat memuaskan! baru-baru ni sebelum deno batuk, deno sakit tekak.. bila menelan tekak rasa perit.. tak lama lepas tu deno jadi batuk

oleh sebab deno tak boleh jumpa sembarangan doctor di klinik.. kakak deno belikan WOODS untuk deno..   dalam masa dua hari deno dah tak sakit tekak malah batuk deno berkurangan.. hari ini pula batuk deno dah jarang-jarang..

haaaa... kalau korang rasa ada tanda-tanda nak jadi batuk cepat-cepat beli WOODS.. insyaallah.. ia  boleh membantu^^




p/s: WOODS ada dalam bentuk cecair juga... tapi deno prefer yang jenis gula-gula sebab mudah dibawa ke mana-mana..


14 comments:

  1. FD tak pernah telan WOODS'. kalau sakit tekak, minum air suam je :D

    ReplyDelete
  2. Assalam* terjah sini. saya pun sakit semalam, sekarang memang musim orang sakit.

    ReplyDelete
  3. tak pernah pulak beli gula2 woods ni..ble cuba bila tekak sakit huhu

    ReplyDelete
  4. erm...ok ek...nak kena cari gak ni...sakit tekak plak dua tiga hari ni....

    ReplyDelete
  5. hi,tenkiu jenguk blog umie sue.
    jaga kesihatan ok.

    ReplyDelete
  6. erk bukan xsdp ke

    iffah lak makan ubat batuk cp ibu anak

    mmg lmbat baik

    tapi tu je ley masuk tekak

    ReplyDelete
  7. wah adam da msuk belaja

    hope die ley go on ngn kekwan die kn?

    ReplyDelete
  8. aippp nice sharing , dah la badang tengah tak seberapa stabil sekarang ni, asyik batu aje ,bolehlah beli nanti,huhu

    ReplyDelete
  9. wahh..bagus jugak woods ni ye.
    thanks demo sebab rekemen.

    Moga deno bertambah sihat ye!!

    ReplyDelete
  10. memang diperakui oleh my wife..mamaD pengguna sekian lama. WOODS !!

    ReplyDelete
  11. dah makan mcm2 x baik gak batuk SOp,.. huhuh

    ReplyDelete
  12. remy batuk dari krismas sampai sekarang....... dh mcm2 telan... last2 biar aje la.... lama2 baik lah....he3

    ReplyDelete

Loading...