WOODS' Melegakan Sakit Tekak dan Batuk!


*pengalaman


sekarang musim orang tak sihat..

deno pun terkena selesema dan batuk-batuk..
ok, sebenarnya deno nak share dengan korang tentang gula-gula WOODS

kalau korang sakit tekak atau ada tanda-tanda nak jadi batuk.. deno sarankan korang amik WOODS sebab kesannya amat memuaskan! baru-baru ni sebelum deno batuk, deno sakit tekak.. bila menelan tekak rasa perit.. tak lama lepas tu deno jadi batuk

oleh sebab deno tak boleh jumpa sembarangan doctor di klinik.. kakak deno belikan WOODS untuk deno..   dalam masa dua hari deno dah tak sakit tekak malah batuk deno berkurangan.. hari ini pula batuk deno dah jarang-jarang..

haaaa... kalau korang rasa ada tanda-tanda nak jadi batuk cepat-cepat beli WOODS.. insyaallah.. ia  boleh membantu^^




p/s: WOODS ada dalam bentuk cecair juga... tapi deno prefer yang jenis gula-gula sebab mudah dibawa ke mana-mana..


Previous
Next Post »

14 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
January 10, 2013 at 6:34 PM ×

FD tak pernah telan WOODS'. kalau sakit tekak, minum air suam je :D

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 6:51 PM ×

Assalam* terjah sini. saya pun sakit semalam, sekarang memang musim orang sakit.

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 8:01 PM ×

tak pernah pulak beli gula2 woods ni..ble cuba bila tekak sakit huhu

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 8:06 PM ×

erm...ok ek...nak kena cari gak ni...sakit tekak plak dua tiga hari ni....

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 8:32 PM ×

hi,tenkiu jenguk blog umie sue.
jaga kesihatan ok.

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 8:54 PM ×

erk bukan xsdp ke

iffah lak makan ubat batuk cp ibu anak

mmg lmbat baik

tapi tu je ley masuk tekak

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 8:55 PM ×

wah adam da msuk belaja

hope die ley go on ngn kekwan die kn?

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 9:44 PM ×

aippp nice sharing , dah la badang tengah tak seberapa stabil sekarang ni, asyik batu aje ,bolehlah beli nanti,huhu

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 10:57 PM ×

wahh..bagus jugak woods ni ye.
thanks demo sebab rekemen.

Moga deno bertambah sihat ye!!

Balas
avatar
admin
January 10, 2013 at 11:05 PM ×

memang diperakui oleh my wife..mamaD pengguna sekian lama. WOODS !!

Balas
avatar
admin
Sop
January 11, 2013 at 10:23 AM ×

dah makan mcm2 x baik gak batuk SOp,.. huhuh

Balas
avatar
admin
January 12, 2013 at 11:49 AM ×

remy batuk dari krismas sampai sekarang....... dh mcm2 telan... last2 biar aje la.... lama2 baik lah....he3

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment