Art Trade WIth Nanie - Dayang Deno

19.2.13

Art Trade WIth Nanie

Lama tak join art trade ni..

okeh kali ni deno ber "at trade" bersama adik nani^^

ini doodle daripada nanie untuk deno.. comel kan? 
baju belang-belang gitu... aww...!


ini doodle deno untuk nanie.. baju belang-belang jugak.. hehe :p





p/s: jom terjah blog adik nanie!!



14 comments:

  1. dua dua comel...utk abg remy takde ke deno....he3

    ReplyDelete
  2. benci sbb comel sangat. hahaha :3

    ReplyDelete
  3. Wahh , comel laaa . suka sukaa . thanks kak dayang . :D

    ReplyDelete
  4. JELES LA KAT MEREKA YG TERER LUKIS DUDEL NI

    ReplyDelete
  5. duaaa duaaa comellll~!!

    ReplyDelete
  6. geramnya akak tengok doodle tu.
    nak buat tapi tak reti. huhuhu.
    ni kalau tunjuk kat budak pra mesti diorang suka ^ ^

    ReplyDelete
  7. @ISs : nanti deno pergi^^

    @ CiK Bella : terima kasih :)

    @Remy hazza : nanti deno buat utk abg remy.. tungguuuu... hehe:)

    @munirah : nakal munirah ni.. gigit die!^^

    @Nanie : hehe, sama kita baju belang2^^

    @nabila biela : insyaallah... boleh2... :)

    @Aina Sofea : terima kasih :) ni pun belum expert mcm doodler yg lain tau..

    @ Bui Junaidi : tak la kak.. tak terer pun, ni biasa2 je.. kalau akak tengok org lain buat lagi comel kak.. heeee:)

    @Lissa LaLissa : thanks!

    @Nurul Faiz : hehe.. terima kasih kak:)

    ReplyDelete
  8. comelnya semua doodle tu.. jeles lah sbb xpandai buat secantik tu..hehe ;)

    ReplyDelete
  9. mekasih deno...abg gurau jer...jgn susah2.....

    ReplyDelete