Banyaknyaaaaaaaaaa - Dayang Deno

20.2.13

Banyaknyaaaaaaaaaa

Wow ramai betul orang buat GA!!!

seronok tengok .. ramai tuuuu... nak join jugaklah!
tapi tiba-tiba...
banyaknya.....
banyaknya kena folow blog, like blog, like fanpage dan klik-klik iklan!aduhaiii......
ada yang deno jumpa hampir 20syarat kena buat! ada juga lebih! banyaknyaa! kan ke beban bagi orang yang nak join? hmmm.. rasanya kalau 5-7 okey lagi ^^

deno suka join GA tapi kalau macam ni..... aduhaiii....




p/s: buatlah GA seperti remy, intan berlian, paly, mialiana, papamifz dan sewaktu dengannya... syarat yang simple, nak join pun bersemangat :)



20 comments:

  1. dye suruh bersabar la tuh..hee =) papepon selamat bersegmen yer.. <3

    ReplyDelete
  2. yg akak pnya xmo join ke? komen jer byk2, mana tau ader rejeki...

    jgn risau, xder follow mollow, wt n3, like2 bagai, simple jekan..

    ReplyDelete
  3. tau xpe...BK setuju 2.bukan xnk join tapi byk sesgt2 nak like 2 la, follow 2 la.tweet sne la...fedup pon ada

    ReplyDelete
  4. sama! tu yang jarang join tu.
    kalau yg simple baru join huhu.

    ReplyDelete
  5. sama! tu yang jarang join tu.
    kalau yg simple baru join huhu.

    ReplyDelete
  6. hehe sy very jarang join GA. lebih suka join segmen :)

    jom terjah sini: http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. HUKHUK...sama la, semangat nak join tapi......betul la apa deno cakap..110% setuju..

    ReplyDelete
  8. Ahahaha..ingat kita je yg rasa camtu..rupanya ramai yang rasa..itu la..kadang2 tak sanggup nak lpskan syarat yg diberikan tu..

    ReplyDelete
  9. da lme tak join

    xlarat nk bersegmen ga or contest

    ReplyDelete
  10. saya lebih suka join segmen sbb GA ni bila bnyk sgt sponsor, pening juga jadinya

    ReplyDelete
  11. Betul tu deno..kekadang pening mcm2 kena buat papepon hak msing2 kan..=)

    ReplyDelete
  12. dulu rilekkk je kannn nak ber GA nih...

    ReplyDelete
  13. remy pun tak suka kalau nak like dan support pelbagai.... nak buat ga biar simple......

    ReplyDelete
  14. akak kalau nak join GA ke apa2 akak tengok dulu syarat. kalau terlalu complicated x join huhu. kejam x

    ReplyDelete
  15. Nak buat segmen kene lah yang simple dan menyenangkan blogger lain yang join kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  16. buatlah GA yang tak menyusahkan blogger lain..huhu

    ReplyDelete