Beritahu Je la... - Dayang Deno

16.2.13

Beritahu Je la...

Dah banyak kali..
selalu deno jumpa di shoutbox tu... link iklan yang ditinggalkan...
deno klik je.. ye la mana tahu tu link blog kan.. nanti sian pulak blogger datang blog kita, kita tak ke blog dia... tapi kebanyakannya link iklan la... aduyaiii




p/s: jangan la buat macam tu ya kawan-kawan sayang... ^^

8 comments:

  1. shout box kekadang remy dah tak perasan dah..... nak bw bloglist pun tak sempat....

    ReplyDelete
  2. Tahu tak pe . Dah banyak kali terkena...

    ReplyDelete
  3. sakit hati kadang-kadang dapat macam tu, memanglah nak dapat duit tapi apa kata bagi tahu dulu, kan senang. ingatkan saya je selalu kena.

    ReplyDelete
  4. selalu jugak dapat link macam tu.
    selalunya akak tak klik pon.
    ayat memang manis giler nak suruh kita klik. huhu.

    ReplyDelete
  5. hehe..biasalah..org nak buat duit mmg mcm tu..tapi akk x pnh wat ok..=)..akk sellu komen je tau..hehe

    ReplyDelete
  6. Banyak kali kena..naik mnyampah pulak nak letak shoutbox >.<

    ReplyDelete