Bila Tak Mengantuk - Dayang Deno

14.2.13

Bila Tak Mengantuk











p/s: bila tak mengantuk macam ni la jadinya.. hehe


20 comments:

  1. sangat2 setuju..puas tergolek-golek mata degil tak mau tido :P

    ReplyDelete
  2. Tapi bila dah ngantuk smp tertido depan laptop

    ReplyDelete
  3. huhu sama la..bila tak ngantuk online la jawapnya..

    ReplyDelete
  4. tapi remy ngantuk pun online jugak...he3

    ReplyDelete
  5. hye sis alahai comel je doodle tu.akk lak td blk ofce ngantuk sgt dh bertekad nak tido cpt malam ni.tp buka je blog ngehhh ngehh x tido lg ni hah adeihh ^^

    ReplyDelete
  6. bukan sb ngantok tu.. sb nak update blog kan..kan..hohohoh

    ReplyDelete
  7. haha.. sma la... mcm ni la yg akan jd kalo tak ngantok..

    ReplyDelete
  8. kekekeke betul2 !! selalu jgak terjadii :D

    ReplyDelete
  9. selalu tak dapat tidur, bila idea mencurah-curah dalam kepala, tapi masa tu badan dah landing. fuhh! mg susah nk tidur. nak curahkan kedalam kerja, badan dah letih. :D

    ReplyDelete
  10. kalau x mengantuk sarah online je..hehe

    ReplyDelete
  11. ololooo sweet sungguh la doodle tu... hehhe

    ReplyDelete
  12. Oo..patut la kacau akak smalam..hehehe

    ReplyDelete
  13. MV kalau tak mengantuk jawabnya buat kerja lah...susun almari nyapu..haha

    ReplyDelete
  14. hahha. akak baca novel je kalau tak boleh tido. tak lama lepas tu mesti mengantuk :)

    ReplyDelete