Blogger Lupus Fighter - Dayang Deno

8.2.13

Blogger Lupus Fighter

20 comments:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Oh..baru tahun yg Cik Bubu pun hidap SLE...semoga kalian kuat dan tabah lawan penyakit ni ye

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,

    Saya dari QuranKini.com ingin ingin menjemput saudara/saudari untuk menyertai program affiliate kami (produk: Al-Quran Digital) dan menjana pendapatan tambahan melalui blog ini. Ia baru sahaja dilancarkan hari ini.

    Mudah sahaja: -
    1. Daftar PERCUMA di QuranKini Affiliate
    2. Login akaun anda.
    3. Pilih tab 'Bahan Promosi' > 'Banners/Links'
    4. Copy & paste link pada blog anda

    Setiap unit yang terjual, anda bakal menjana RM50 dan bayaran komisyen dilakukan setiap minggu terus ke akaun bank anda. Malah bukan itu sahaja, bayangkan ganjaran pahala yang bakal anda terima setiap kali pembeli membaca Al-Quran Digital tersebut = pelaburan akhirat.

    Terima kasih,
    Team QuranKini

    p/s: Sila sebarkan jemputan kepada rakan-rakan anda yang lain. InsyaAllah mendapat keberkatan bersama!

    ReplyDelete
  4. xmo sedey2 tau deno!.. ada msa nti akak terjah^^

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya tabah menghadapi ujian dan juga dugaan.....

    ReplyDelete
  6. NK BERKENALAN DGN MEREKA JUGAKLAH

    ReplyDelete
  7. Nanti nak terjah diaorg..dapat kawan baru ^-^

    ReplyDelete
  8. Ala byk ada wod verification.nnti la terjah..huhu..mod down bila jumpe cik wv..kuikui

    ReplyDelete
  9. mak aiii...cantik cantik la header mereka..insyaAllah..akak singgah nanti..

    :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..daku terjumpa ur blog..daku pn ada SLE (DLE/RA)..tp daku jarang update blog sjk x sihat..xde modal n masa kot..lps ni rs cam nk kembali aktif dan menulis jurnal mengenai SLE..hrp2 semua sudi menerima kunjungan ku ke blog kwn2 ye.

    Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  11. alamak blog saya pun ada akak? hihi terima kasih terima kasih! <3

    ReplyDelete
  12. be strong !!enjoy your life :) kawan saya tu syahirah ghani .. dia kata bangga ada dalam list !!

    ReplyDelete
  13. ramai juga ek blogger yg ada sakit macam deno

    ReplyDelete
  14. syg...be strong i know u can do it

    ReplyDelete
  15. nak terjah jugak mereka.. hehe. Moga mereka dan deno sihat2 sahaja dan tabah menghadapi kehidupan.. kawan aida ada jugak SLE.. kat list deno nie aida kenal cikbubu je. hehe.

    ReplyDelete
  16. wahhhh nak kenal jugalah nanti bila senang2... kak mia sayang deno tau...

    ReplyDelete
  17. uiii dayang br perasan..kih3
    blog akk pon ade gak,tompang glamer..hehee..tq dayang..tpi blog akk x sehebat blog dayang..
    tq pd yg mendoakn kami pesakit SLE,smoga kiami tabah hadapi ujian ini..tq all.. :)

    ReplyDelete