Kayu Keramat - Dayang Deno

18.2.13

Kayu Keramat

Malam ni lain daripada yang lain


makan kuih malam-malam..
tadi godek-godek dalam peti jumpa karipap daging dan roti keramat frozen... apa lagi.. terus goreng. 

senang, siap boleh terus makan panas-panas.. ^^



p/s:  korang pernah makan tak roti ni?*betul eh roti keramat? deno tak sure korang panggil apa roti panjang ni .. ada orang panggil kayu keramat!



10 comments:

  1. cicah dengan air kopi best tu. hihi. kat kapong saya banyak roti kamat ni.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Tak pernah makan nie deno..hihi...
    sedap tak ?

    ReplyDelete
  3. roti keramat ? seram je bunyi dia .. haha , tak pernah pulak mkn ;)

    ReplyDelete
  4. tak pernah dengar lagi nama roti macam tu. hehe.
    akak pon baru lepas makan kuih karipap yang mak buat :)

    ReplyDelete
  5. yg frozen nie kekadang ada yg cukup sedap.....

    ReplyDelete
  6. hehehe, dah lama tak dengar orang panggil roti tu roti keramat. last dengar time darjah lima time duduk dekat kerteh. huhuhu, tak silap saya tu roti cakoi rasanya. entahlah, apa orang panggil roti tu =.=

    ReplyDelete
  7. org tganu pggil kayu keramat... 1st time dgr bila dtg tganu ni.. sy pggil chakuih (x tau la eja btol x).. hehee...

    ReplyDelete