Oh My TV! - Dayang Deno

17.2.13

Oh My TV!

Selalu je macam ni...

waktu tengok filem : volume slow je..

then

waktu iklan...





p/s: betul tak? 



21 comments:

  1. hahaha betol betOl. *comel lak katon dye <3

    ReplyDelete
  2. betul sangat tu deno.
    akak pon pelik kenapa la masa iklan je mesti volume tv bertambah kuat. huhuhu.

    ReplyDelete
  3. betul2!!!selalu sy terkena masa tgk rtm 2..ms drama pyalah slow giler tp masa iklan klm kbt cr remote nk mute hahahaha

    ReplyDelete
  4. Eh betul ! time iklan salu tetibe kuat , Haha :D

    ReplyDelete
  5. hahaha..lawak..comey jew deno lukis yew...

    ReplyDelete
  6. Hahaha..lawak kartun deno..kihkih..a'a..selalu camtu..biasa kalau bukak channel astro ria,prima,mustika..dah lama perasan..time iklan..mak oii..bergegar tv..huhu..

    ~ jgn rindu taw..hehe ;)

    ReplyDelete
  7. hmm...yer lah...ada alaminya jugak...

    ReplyDelete
  8. betol2 :) time iklan tibe2 suara tv jadi kuat . hehe

    ReplyDelete
  9. betul betul sangatt betull.. haha kdg beriye je smgt volume Up ms tgk flem or drama. bile iklan mak aii nak tekelua jntung ~ *nice art la dik :)

    ReplyDelete
  10. sangat betul! rasa macam penat je nak slow n high kan volume kan.

    ReplyDelete
  11. ni masalah tv ke remote tv..??

    ReplyDelete
  12. betui2...wah pandainye dia lukih...hihi

    ReplyDelete
  13. betul2...... kenapa ler org kat tv tak adjust kasi sama level....? pelik kan...

    ReplyDelete
  14. setuju! selalu kot jadi macam ni. haha :D

    ReplyDelete
  15. sgt2 betul tu deno..kdg sakit ati..

    ReplyDelete
  16. Betol sangat2 tambah tv7 time iklan kena siap pegang remote hahaha:-)

    ReplyDelete