PERHATIAN! Bakal Graduan Diploma Konvokesyen UiTM ke 78 MEI 2013 - Dayang Deno

8.2.13

PERHATIAN! Bakal Graduan Diploma Konvokesyen UiTM ke 78 MEI 2013


Perhatian!

Mohon kepada semua sahabat.. tolong sebarkan update terikini dari PORTAL UITM berkenaan hari konvokesyen kita! ya, kita.. deno juga akan konvo, yeah! :) 

Deno nak ingatkan ni *pada yang berkenaan  sebab mana tahukan korang terlupa nak cek di portal tu, ini sangat penting! korang WAJIB kemaskini dan mengesahkan maklumat peribadi, ingat ni WAJIB!


sila klik SINI untuk mengemaskini

Bila korang dah klik kat atas tu, sila isi nombor pelajar dan nombor IC.. dan pastikan nama korang tersenarai.. kalau nama korang takde, cepat-cepat hubungi fakulti tau.. nanti tak pasal-pasal tak dapat konvo.

Etika pakaian graduan dan tetamu klik - SINI
Kad jemputan dan pelekat kenderaan klik - SINI


kredit : blogger nur faezah :)




.........................................



..... emm.. bila dikenangkan kembali dugaan yang deno lalui untuk tamat belajar ni.. rasa terharu, rasa macam tak percaya dapat juga deno tamatkan diploma ni.. kuat sungguh dugaan pada deno.. 4 sem deno tangguh belajar, kenangan di icu, kenangan berbulan-bulan di hospital, kenangan kawan2 datang melawat di hospital, kenangan buat exam di hospital.. walaupun lambat tamat disebabkan sakit ini, deno bersyukur.. alhamdulillah, terima kasih ma abah, kaklong, kakngah, kakobi, kakna kerana menjadi semangat adik... syukur....




p/s: bersyukur mempunyai keluarga yang menyayangi diri ini.. :')



7 comments:

  1. Alhamdulillah buat sis kerana telah tamat pengajian. Adik kena kuat untuk menghadapi ujianNya. I know you can do it my dear!

    Salam sayang dari Kak Safiena.

    ReplyDelete
  2. Wahh. Kak Deno dah nak konvo. :D
    Tahniah kakak! Moga sihat selalu dan dipermudahkan segala urusan yang mendatang. ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah deno...biarpun pelbagai halanagan dan dugaan..akhirnya deno berjaya juga...syabas dari abg remy utk deno....

    ReplyDelete
  4. eheh..dh hbis study upernyer..hehe..tahniah deno..happy for ur konvokesyen..akk nad harap deno dapat capai ape yng deno impikan

    ReplyDelete
  5. tq so much for the post! u never know how much u helped! pening gila dok belek2 kat mane yg nak kemaskinini nyaaaaa! thankyouuu :')

    ReplyDelete
  6. thankyou so much for this post! u never know how much u helped. dh sakit kepala dok belek website sbb takde langsung indicator nak klik kat mane utk kemaskini! thankyouuu :')

    ReplyDelete